Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marius Bakken tar hvileår

Vil prioritere studiene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Langdistanseløperen Marius Bakken tar et hvileår og vil prioritere studiene neste sesong hvor det blant annet er VM i Osaka.

Onsdag orienterte han Norges Fri-idrettsforbund om at han må prioritere studiene neste år.

2007 er et viktig og spennende år i studieforløpet mitt, og jeg ønsker å rette full oppmerksomhet mot dette, noe som vanskeliggjør det nødvendige arbeidet som må gjøres i forbindelse med løpingen, sier han i en pressemelding.

- Vi har forståelse for at Marius velger å prioritere slik neste sesong. Han har valgt et krevende utdannelsesløp som er vanskelig å kombinere med full satsing. Han ville vært en finalekandidat i VM i Osaka. Når han nå prioriterer studiene, så håper vi at det gir grunnlag for satsing på friidretten i OL-sesongen 2008, sier sportssjef Ketil Tømmernes i NFIF.

(NTB)

TAR HVILEÅR: Marius Bakken tar ett års pause for å konsentrere seg om studiene. Her fra sommerens fri-idretts EM. Foto:Scanpix
TAR HVILEÅR: Marius Bakken tar ett års pause for å konsentrere seg om studiene. Her fra sommerens fri-idretts EM. Foto:Scanpix Vis mer