Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marius Holtet har meldt forfall til OL

Stort tap for det norske hockeylandslaget i OL.

IKKE KLAR: Marius Holtet blir ikke å se i OL. Han meldte i dag forfall på grunn av hodepine etter en hjernerystelse. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
IKKE KLAR: Marius Holtet blir ikke å se i OL. Han meldte i dag forfall på grunn av hodepine etter en hjernerystelse. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ishockeyspilleren Marius Holtet har meldt forfall til OL-turneringen i Sotsji.

Nordmannen, som til daglig spiller i svenske Färjestad, har slitt med hodepine etter en hjernerystelse, og velger - etter råd fra legene - å stå over OL-turneringen.

Lystad Jacobsen inn Storhamar-spilleren Fredrik Lystad Jacobsen er i dag tatt ut som erstatter for Marius Holtet.

Norge OL-åpner mot Canada i Bolsjoj Ice Dome 13. februar.

I løpet av dagen blir det også tatt stilling til om Marius Holtets lagkamerat i Färestad, Anders Bastiansen også må melde forfall. Han sliter med en prolaps i ryggen, som han pådro seg etter at han kom tilbake fra en kneskade.

Poengkongen usikker Vålerengas Sondre Olden (21) pådro seg en skade i skulderen under seriekampen mot Storhamar i går, og er til sjekk i dag.

Prognosene for at han får grønt lys for OL-avreise skal være relativt stor.

Unggutten har slått igjennom for fullt i årets sesong, og er nummer tre på poengtoppen i eliteserien med sine 53 poeng (23 mål/30 målgivende). Med det er han beste norske poengplukker i hjemlig serie.

Hele Norges coronakart