Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marius Sommer gikk på snørra

Marius Sommer var uheldig og ramla under dagens halfpipe-kvalifisering i St.Moritz i Sveits: - Jeg gikk på snørra og dermed ut av konkurransen, sier Marius Sommer til Dagbladet :på nettet. Han satser på å komme sterkere tilbake i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag klarte Daniel Franck, Roger Hjelmstadstuen, Rune Lundsør og Klas Vangen å kvalifisere seg til morgendagens finale som holdes allerede klokka 09.15.

Marius Sommer, Christian Thoresen og Arild Brun Kjeldaas missa - men håper på bedre vær under morgendagens kvalifisering.

- Slitt litt

Marius Sommer er en av de sju norske snowboard-gutta som håper å komme med i OL-troppen til Nagano. Men skal han det, må 22-åringen gjøre det bra enten i morgen eller under EM som pågår i neste uke.

- Jeg har slitt litt etter jul og føler at jeg ligger langt bak i rekka. Jeg strir med en mental nerve, gliser Marius før han legger til at det begynte å gå seg til under dagens kvalifisering.

Sommer hadde i utgangspunktet ikke ønsket at snowboard ble en OL-gren, men når det først har blitt sånn, vil han gjerne være med.

- Jeg tror også at Terje kommer til å reise, sier Marius før han understreker at de ikke har snakket om emnet sammen.

Hvem som får drar blir bestemt etter EM i neste uke. Landslagstrener Dag Ove Karsten vil sende sin anbefaling til den norske olympiske komité den 20. januar.

Vil ha pudder

Marius Sommer forteller om fine forhold i Sveits, men han gleder seg til å komme hjem til puddersnø.

- Det kan hende at vi vil dra til Obersdorf for å delta i World Cup på torsdag og fredag, men etter det har jeg lyst til å dra hjem til Norge for å slappe av og kjøre i puddersnø, sier 22-åringen som hittil har en 5. plass i EM som beste resultat.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!