Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mark Bosnich til Bolton

Bolton er kommet med tilbud til den australske keeperen Mark Bosnich. Han er sparket i Chelsea på grunn av kokainmisbruk.

Jeff Weston, en av Bosnichs britiske agenter, bekrefter overfor den australske avisen The Australian at Bolton-manager Sam Allardyce er kommet med et tilbud om kontrakt.

- Vi kan ikke gjøre noe i forhold til tilbudet fra Bolton før høringene i kokainsaken er avsluttet, sier Weston.

31 år gamle Bosnich blir for tiden behandlet for depresjon på et sykehus i London. Han har fortsatt noen dager på seg før han må levere en skriftlig redegjørelse til det engelske fotballforbundet (FA) om kokainaffæren. Det blir hevdet at Bosnich er innstilt på å forsvare seg med nebb og klør mot anklagene mot ham.

På Boltons hjemmesider på internett benekter Allardyce at han skal ha kommet med noe konkret tilbud til den australske keeperen.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling