Mark Clattenburg får ikke dømme helgas Premier League-runde

Brøt regler for å rekke Ed Sheeran-konsert.

MUSIKKGLAD: Premier League-dommer Mark Clattenburg tok lørdag noen snarveier for å rekke en konsert med popstjerna Ed Sheeran. På grunn av regelbruddene får han ikke dømme kommende helgs Premier League-kamper. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
MUSIKKGLAD: Premier League-dommer Mark Clattenburg tok lørdag noen snarveier for å rekke en konsert med popstjerna Ed Sheeran. På grunn av regelbruddene får han ikke dømme kommende helgs Premier League-kamper. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Premier League-dommeren Mark Clattenburg kommer ikke til å dømme noen av kampene i helgas Premier League-runde, skriver The Telegraph.

Det er på grunn av regelbrudd han gjorde i forbindelse med kampen mellom West Brom og Crystal Palace lørdag, kun for å rekke en konsert med popstjerna Ed Sheeran.

Clattenburg blir straffet for å ha kjørt alene i bilen sin til kampen, samtidig som at han snakket i telefonen med Crystal Palace-manager Neil Warnock etter kampen. Sistnevnte er det mest alvorlige regelbruddet.

Premier League-reglene sier at dommere skal reise til og fra kamper sammen med sine assistenter, som også må være tilstede i samtaler med managere. Clattenburg tok altså noen snarveier denne dagen, ifølge Telegraph for å rekke Ed Sheeran-konserten.

Det er ikke første gang dommeren er innblandet i kontroverser. På nyåret gikk Southampton hardt ut mot Clattenburg, og ville nekte ham å dømme kampene deres. Det etter at han skal ha hetset og fornærmet Adam Lallana, som da var Southampton-spiller.

I november i 2012 ble også Clattenburg nektet å dømme i to Premier League-runder. Det fordi han skal ha ytret seg rasistisk mot Chelsea-spiller John Obi Mikel. Det engelske fotballforbundet (FA) frikjente senere Clattenburg, mens John Obi Mikel, derimot, ble siktet for «støtende språkbruk».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer