Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marken nummer 13 i utfor

Frenske Carole Montillet vant kvinnenes utforrenn. Italienske Isolde Kostner og Renate Götschl tok sølv og bronse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingeborg Helen Marken kjørte inn til 13. plass i OL-utforen for kvinner. Overraskende vinner ble franske Carole Montillet.

Den franske kvinnen kjørte inn til 1.39,56 fra et tidlig startnummer, og tiden sto imot angrepene fra de tøffeste konkurrentene som kom bak henne.

Isolde Kostner fra Italia tok sølvet, men var 45/100 bak den franske gullvinneren. Renate Götschl fra Østerrike, en annen av favorittene, endte på bronseplass, slått med 83/100.

Ingeborg Helen Marken var halvannet sekund bak (1.41,08), men etter de problemene hun har hatt med ryggen i forkant av OL-rennet må hun si seg fornøyd. Hun kjørte et av sine aller beste utforrenn denne sesongen.

For amerikanske Picabo Street, som var et stort hjemmehåp, ble tirsdagens renn en gedigen nedtur. Hun åpnet med å lede på de første mellomtidene, men etter 20 sekunders kjøring viste det seg at hun ikke kunne holde følge med de beste. Street endte på 17. plass. Avstanden fram til Carole Montillet var på 1,61 sekund.

(NTB)

SLO WIBERG: Ingeborg Helen Marken ble nummer 13 i utfor, og slo det svenske medaljehåpet Pernilla Wiberg med ett hundredel.
Hele Norges coronakart