BLIR I TRONDHEIM: Markus Henriksen leverte nok en sterk kamp, men kom ikke i målprotokollen da Rosenborg slo ut AIK. Foto: Ned Alley/Scanpix.
BLIR I TRONDHEIM: Markus Henriksen leverte nok en sterk kamp, men kom ikke i målprotokollen da Rosenborg slo ut AIK. Foto: Ned Alley/Scanpix.Vis mer

Markus (18) forlenger med RBK

Drar ikke til utlandet.

|||Utenlandske klubber må vente. 18-åringen Markus Henriksen forlenger med Rosenborg fredag.

Adresseavisen skriver at stortalentet skriver ny kontrakt med serielederen etter fredagens treningsøkt. Flere klubber har vært interessert i ham, men nå tyder alt på at han blir i Trondheim en stund til.

- Underskriften er ikke på papiret ennå, men det er jo en gladnyhet. Selv om klubber følger ham tett, så har vi aldri hatt noen planer om å selge ham. Markus har godt av å være her noen år til, sier sportssjef Erik Hoftun til avisen.

Den nye kontrakten varer ut 2013 og innebærer et betydelig lønnshopp for unggutten som ble matchvinner da Rosenborg vant 1-0 over AIK i Stockholm.

- Det er alltid spennende at andre klubber legger merke til hva jeg gjør, og det er noe jeg tar med videre. Men jeg vil være her og gleder meg over at jeg får den muligheten, sier Henriksen selv.

(NTB)