Marseille-fan arrestert: Skal ha ropt dødstrusler mot tidligere stjernespiller

Mathieu Valbuena dro til rivalen Lyon.

TRUET PÅ LIVET: En Marseille-supporter ble tirsdag arrestert for å ha truet med å ta livet av klubbens tidligere stjernespiller Mathieu Valbuena (bildet). En 27-åring skal da ha ropt dødstrusler mot Valbuena over en høyttaler tilskuerne hadde med seg på tribunen. Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO/NTB Scanpix
TRUET PÅ LIVET: En Marseille-supporter ble tirsdag arrestert for å ha truet med å ta livet av klubbens tidligere stjernespiller Mathieu Valbuena (bildet). En 27-åring skal da ha ropt dødstrusler mot Valbuena over en høyttaler tilskuerne hadde med seg på tribunen. Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO/NTB ScanpixVis mer

En Marseille-supporter ble tirsdag arrestert for å ha truet med å ta livet av klubbens tidligere stjernespiller Mathieu Valbuena.

Episoden fant sted i toppkampen mellom Marseille og Lyon på Stade Vélodrome 20. september. En 27-åring skal da ha ropt dødstrusler mot Valbuena over en høyttaler tilskuerne hadde med seg på tribunen.

Valbuena var en av fansens store kjæledegger da han spilte for Marseille, men i 2014 forlot han klubben til fordel for Dinamo Moskva. Etter bare en sesong i russisk fotball gikk ferden tilbake til hjemlandet og Lyon i sommer.

Gjensynet med hans gamle hjemmebane ble lite hyggelig for midtbanespilleren. Ikke bare ble han ropt dødstrusler etter, men bak det ene målet var en oppblåsbar dukke med hans eget navn påført hengt etter halsen.

Sju Marseille-supportere ble i tillegg arrestert i forbindelse med bråket som fant sted under kampen. Tre av dem er allerede dømt til fengselsstraffer.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram