Marseille i syvende himmel

Største borteseier i Champions League-historien.

REKORD: Marseille meldt seg på i kampen om en plass i cupspillet ved å knuse mesterliganykommer Zilina 7-0 på bortebane i gruppens andre kamp. Det er største borteseier i turneringens historie. Foto: Scanpix
REKORD: Marseille meldt seg på i kampen om en plass i cupspillet ved å knuse mesterliganykommer Zilina 7-0 på bortebane i gruppens andre kamp. Det er største borteseier i turneringens historie. Foto: ScanpixVis mer

(Dagbladet): • Zilina - Marseille 0-7

Marseille knuste slovakiske Zilina, og har med det fremdeles mulighet til å ta seg videre til sluttspillet av Champions League i Gruppe F.

Seieren er den største borteseier i turnerningens historie.
Dagens mann i slovakia var André-Pierre Gignac som ble kjøpt fra Toulouse i sommer for å gjøre en ting: score mål.

Daniel Braatens tidligere lagkamerat scoret tre mål mot et svakt Zilina. Spissen nettet to ganger på ni minutter tidlig i kampen, mens Gabriel Heinze og Loic Remy scoret hvert sitt.

Klokka viste bare 36. spilte minutter; kampen var i praksis avgjort.

Men Marseille fortsatte å male på. Etter hvilen gjorde Lucho Gonzalez 5-0 før Gignac satte sitt tredje mål for kvelden. Gonzalez scoret igjen, og ydmykelsen var fullkommen. Om tre uker skal Marseille møte Spartak Moskva, Da blir mye avgjort om hvilket av de to lagene som skal følge Chelsea til åttedelsfinale fra gruppe F.

(NTB/Dagbladet)