UTSATT: Olympique Marseille-spillerne spiller ikke cupkamp mot Rouen etter gasslekkasje ved en fabrikk. Foto:  REUTERS/Jean-Paul Pelissier
UTSATT: Olympique Marseille-spillerne spiller ikke cupkamp mot Rouen etter gasslekkasje ved en fabrikk. Foto: REUTERS/Jean-Paul PelissierVis mer

Marseille-kamp utsatt etter gasslekkasje

Utslipp ved kjemisk fabrikk.

Gasslekkasjen på en kjemisk fabrikk i Nord-Frankrike førte til at cupkampen i fotball mellom Rouen og Marseille måtte avlyses.

- Gasslekkasjen har ført til at myndighetene har besluttet at kveldens cupkamp mot Marseille må utsettes, opplyste 3.-divisjonsklubben Rouen i en uttalelse.

- Vi ville ikke komme i en situasjon med 10.000 fotballfans to kilometer fra fabrikken og ingen mulighet til å evakuere dem om det ble nødvendig, sa en talsmann for myndighetene.

Mange mennesker i området rundt fabrikken klaget over kvalme og hodepine etter tirsdagens gasslekkasje, og lukten kunne merkes i Paris ti mil unna.

Rouen-direktør David Ducci sa at det ikke vil være mulig å spille kampen onsdag, og at den trolig blir utsatt til neste uke.

Stadion, som tar 12.000 tilskuere, var utsolgt.

(NTB)