Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marseille presser Zlatans PSG etter ny seier

Tett i toppen.

 MATCHVINNER:  Marseilles Andre-Pierre Gignac. FOTO: NTB Scanpix
MATCHVINNER: Marseilles Andre-Pierre Gignac. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

André-Pierre Gignac omsatte et straffespark i scoring tidlig i 2. omgang og ga Marseille 1-0-seier over E. Thonon Gaillard i fransk fotball lørdag.

Seieren løftet Marseille til 2.-plass i den jevne tetstriden og holder presset oppe på Lyon og Paris Saint-Germain. Ett poeng skiller mellom de tre fremste etter lørdagens kamper.

Marseille fikk et billig straffespark da Dimitri Payet ble hindret i feltet, og Gignac omsatte det i sitt 14. mål for sesongen.

Gjestene gjorde det vanskelig for Marseille og kunne fått med seg poeng. E. Thonon Gaillard ble snytt for straffe tidlig i kampen.

- Om jeg sier noe som helst om det så må jeg møte for disiplinærkommisjonen, sa trener Pascal Dupraz.

Lyon topper tabellen foran sin kamp mot Monaco søndag, ett poeng foran Marseille og Paris Saint-Germain. Sistnevnte vant fredag 1-0 over Rennes.

Fire av de fem kveldskampene i Ligue 1 lørdag endte uavgjort, og intet lag har scoret flere enn ett mål så langt i serierunden.

Lorient og Montpellier spilte 0-0 i en kamp som vil husket best for kraftig snøvær som gjorde at man måtte smelte snø i pausen for å kunne se banemarkeringen.

(NTB)