Marseille vil ha Flo

LONDON/OSLO (Dagbladet): Toppklubben Marseille skal være ute etter Tore André Flo og klare til å bla opp 90 millioner kroner. Men Flo-agent Gunnar Martin Kjenner sier at Flo fortsatt er godt fornøyd i Chelsea og at et eventuelt klubbskifte ikke kommer på tale før etter EM.

Det er avisa The Express som bruker en side på å fortelle at Marseille og Flo kan bli en realitet før jul. Tore André er ukjent med at Marseille skal være ute etter ham.

- Dette har ikke jeg hørt noe om før du sier det nå, har det stått i en engelsk avis? sier Flo på telefon i går kveld etter å ha gjennomført ei knallhard økt på treninga. Premier League har på grunn av landskamper hatt spillefri og da blir det ektstratrening.

Gammelt rykte

- Vi hadde en tøff økt i dag og noe klubbskifte er ikke på tale. Jeg trives godt i klubben, sier Flo.

Kjenner sier det samme om dette ryktet som virret i den britiske tabloiden om Marseille på Flo-jakt. Den franske toppklubben var riktignok inne i bildet i fjor, så det kan virke som om avisa koker Flo-suppe på en gammel ryktespiker.

- Tore André og jeg hadde en gjennomgang av kontrakten for tre uker siden, og det kom da fram at et klubbskifte er helt uaktuelt. Blir det et eventuelt skifte av klubb, så vil ikke det bli vurdert før etter EM til neste sommer, sier Kjenner.

Ny kontrakt

The Express er av den oppfatningen at Tottenhams George Graham skal være interessert i å sikre seg den tidligere Middlesborough-spissen Fabrizio Ravanelli. Og at franskmennene da trenger en erstatning, nemlig Flo fra Stryn.

- Tore André er godt fornøyd i Chelsea på alle måter. Familien trives godt i England. Han vil bevise at han er den rette spissen for klubben, sier Gunnar Martin Kjenner.

Tore André Flo skrev under en ny kontrakt med Chelsea den 1. juli i år, der begge parter var enige om langsiktighet.

Steffens makker

- Det skal mye til før Tore André skifter klubb, men samtidig er jeg klar over at det er mange klubber på kontinentet som vil sette seg ned ved forhandlingsbordet hvis Flo ble tilgjengelig. Dette gjelder også de store i Italia, sier Gunnar Martin Kjenner.

I samme artikkel hevder The Express at Ravanelli etter alt å dømme vil være klar for Tottenham før jul. Som spissmakker for Steffen Iversen. Den som følger med får se. At Spurs trenger spisshjelp er fakta. Men om Graham vil ha gamle Ravanelli er en helt annen sak.

Han kunne nok heller tenkt seg Flo.

<B>PÅ VEI UT? Tore André Flo er ønsket av franske Marseille.