Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marte Kristoffersen legger opp: - Nok er kanskje nok?

Langrennsløperen har ikke lenger motivasjon.

- NOK ER KANSKJE NOK? Marte Kristoffersen legger skia på hylla. Her fra Lygna tidligere i år. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
- NOK ER KANSKJE NOK? Marte Kristoffersen legger skia på hylla. Her fra Lygna tidligere i år. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Langrennsløperen Marthe Kristoffersen har valgt å gi seg i en alder av 27 år. Hun har mistet motivasjonen, melder NRK.

Hun har funnet ut hun ikke lenger har motivasjon til å legge ned den innsatsen som skal til for å komme til OL.

– Jeg ønsker ikke å fortsette denne reisen med mindre jeg kan ta steg videre, og etter å ha prøvd helhjertet i lang tid, ønsker jeg å takke av med stoltheten på topp! Jeg har levd og åndet for langrenn og gitt alt i både med- og motgang. Men nok er kanskje nok? ikke alle kan bli olympiske mestere, skriver hun på sin hjemmeside.

Kristoffersen hadde sitt gjennombrudd under VM i Liberec i 2009. Som juniorløper ble hun gitt ansvaret som ankerkvinne på stafetten på et norsk lag i motgang. Hun ble spurtet fra på oppløpet av to nasjoner, og Norge måtte ta til takke med fjerdeplassen.

På det tidspunkt var løperen fra Meråker regnet som et minst like stort talent som Therese Johaug. Hun har en åttendeplass fra VM-sprinten i Liberec som beste plassering.

(NTB)