Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Marthinsen tok VM-sølv i sprintlangrenn

I USA.

VM-SØLV: Mariann Vestbøstad Marthinsen pigget inn til VM-sølv i sprintlangrenn for funksjonshemmede i Cable i USA natt til torsdag. Foto: AP Photo/Dmitry Lovetsky
VM-SØLV: Mariann Vestbøstad Marthinsen pigget inn til VM-sølv i sprintlangrenn for funksjonshemmede i Cable i USA natt til torsdag. Foto: AP Photo/Dmitry Lovetsky Vis mer

Mariann Vestbøstad Marthinsen pigget inn til VM-sølv i sprintlangrenn for funksjonshemmede i Cable i USA natt til torsdag.

Vestbøstad måtte bare se seg slått av tyske Andrea Eskau i klassen for sittende.

- Mariann gjør jobben sin hver gang. Hun hadde full kontroll på semifinalen, men måtte fire flagg for den store favoritten Andrea Eskau i finalen, sier landslagstrener Torbjørn Broks Pettersen.

Hovedpersonen selv føler hun vant sølvmedaljen.

- Jeg fikk en god posisjon i starten og lå lenge og fightet med amerikanske (Oksana) Masters. I siste bakken dro jeg litt fra og hadde bare Eskau foran meg. De meterne hun hadde, klarte jeg aldri å ta igjen, sier Marthinsen.

Anne Karen Olsen gikk inn til en sterk sjetteplass i klassen for stående.

(NTB)