FULLTREFFER: Mancheter United-spissen Anthony Martial ble kåret til banens beste etter sine to scoringer borte mot Southampton sist helg. Bestemannsprisen ga han til sin lille datter Toto - et koselig blinkskudd som kona Samtha har delt med sine følgere på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix / Privat
FULLTREFFER: Mancheter United-spissen Anthony Martial ble kåret til banens beste etter sine to scoringer borte mot Southampton sist helg. Bestemannsprisen ga han til sin lille datter Toto - et koselig blinkskudd som kona Samtha har delt med sine følgere på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix / PrivatVis mer

Martial ga bestemannsprisen til datteren

Og nå venter Anthony Martial (19) og kona sitt andre barn.

(Dagbladet): Det vakte oppsikt da Manchester United la 36 millioner pund på bordet for den - inntil da praktisk talt ukjente - 19-åringen Anthony Martial, en signering som kan gi Monaco opptil hele 58 millioner pund dersom alle tilleggsklausulene slår inn.

Men Martial har ikke skuslet med tiden for å vise fram enorme talent:

• Unggutten spilte seg rett inn i mange United-hjerter med scoringen mot Liverpool i debuten.

• Den umiddelbare suksessen ble fulgt opp med to scoringer, begge etter iskalde avslutninger, i 3-2-seieren borte mot Southampton sist helg - før han brukte sine 20 minutter på banen i ligacupkampen mot Ipswich denne uka til å plusse på ytterligere en goal.

Datteren fikk premien Unggutten fikk bestemannsprisen for sine to scoringer mot Southampton.

Den premien ga 19-åringen til sin lille datter Toto, et bilde og øyeblikk Anthony Martials kone Samantha har delt med sine følgere på Instagram.

Ifølge The Mirror venter paret sitt andre barn, så det meste klaffer for unggutten for tiden.

Ingen garanti Men selv om United-overgangen for tidenes dyreste tenåring lover svært godt for rødtrøyene, så kan det være verdt å minne om følgende statistikk - før Martial-maniaen tar helt av:

I Premier League-historien er det bare Louis Saha og Federico Macheda som har scoret i de to første kampene for klubben.

Altså er start-suksessen til den unge franskmannen ingen garanti for at målene kommer til å renne inn i fortsettelsen...

Iallfall ble ikke fortsettelsen helt som verken Saha eller Macheda håpet på etter en imponerende start på Old Trafford.

Skader og skuffelser Saha scoret sju mål på de ti første kampene for Manchester United etter overgangen fra Fulham i 2004.

Men siden ble hans United-karriere preget av skader. Da han gikk videre til Everton i 2008, så hadde Louis Saha bare 67 kamper fra start, og 38 som innbytter på United-CV-en i løpet av sine fire år i klubben.

Italienske Macheda (24) var bare 17 år gammel da han scoret i United-debuten, og etter en scoring også i kamp nummer to, så stoppet det opp for unggutten - som i dag spiller for Cardiff i Championship i England.

Henry-sammenligning Anthony Martial start i United-drakten oser derimot av såpass kvalitet at alt ligger til rette for at han en stor karriere i England, om han holder seg skadefri.

Roen, overblikket og avslutningsteknikken han framviser førte til at Martial allerede før United-overgangen ble sammenlignet med landsmannen Thierry Henry - en av Premier Leagues beste spillere fra tiden hans i Arsenal.

Det er flere likheter mellom dem:

Martial og Henry kommer begge fra det samme området utenfor Paris, og de spilte begge i Monaco før de havnet i England - Henry etter et mellomstopp i Juventus først.

Demper forventningene United-boss Louis van Gaal er nok like ekstatisk som andre over Martials start på United-karrieren, men nederlenderen gjør alt han kan for å dempe forventningene på spissfunnet:

- Man kan ikke forvente at en 19-åring leverer på et stabilt høyt nivå. Som oftest vil de få noen nedturer, men det er ikke noe stort problem, sa Louis van Gaal til britisk presse etter 3-2-seieren borte mot Southampton sist helg.

Før han la til:

- Han har et stort talent og han viser det under stort press. Det er kanskje hans største talent.

VENTER BARN: Anthona Martial (19) og kona Samantha venter sitt andre barn sammen. Foto: Privat / NTB Scanpix
VENTER BARN: Anthona Martial (19) og kona Samantha venter sitt andre barn sammen. Foto: Privat / NTB Scanpix Vis mer