Martial herjet i United-seier

SCORET: Anthony Martial. Foto: NTB Scanpix
SCORET: Anthony Martial. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Anthony Martial fikk en etterlengtet opptur da han bidro til at Manchester United tok en oppskriftsmessig hjemmeseier med 2-0 mot Watford.

Den unge franskmannen har vært inn og ut av laget til manager José Mourinho denne sesongen og avkreftet i sosiale medier at han er på vei bort fra klubben. I hjemmekampen mot Watford var 21-åringen tilbake i startoppstillingen for første gang på nesten én måned. Der markerte han seg med både målgivende og scoring.

Martial spilte Juan Mata på åpent mål etter en drøy halvtime og scoret selv 2-0 med en fin soloprestasjon.

Manchester United har fortsatt ikke tapt i Premier League siden tapet for Chelsea på Stamford Bridge i slutten av oktober. Laget er enn så lenge fortsatt med i kampen om en topp fire-plassering.

Mata-mål

Mot Watford beleiret Mourinhos mannskap gjestenes banehalvdel i større og større grad helt til Matas scoring skapte ro i rekkene.

Martial slo ballen inn foran mål, der spanjolen flikket inn 1-0 fra kort hold. Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba og Henrikh Mkhitaryan hadde alle flere forsøk i første omgang, men det ble med ettmålsledelse til pause.

Da timen var spilt gjorde Martial alt selv da han driblet seg inn i Watfords målgård fra sin venstrekant. Skuddet fra seks-sju meter gikk inn i korthjørnet til Heurelho Gomes.

Watford-sjanser

Med 2-0 var det ingen tvil om hvor poengene skulle ende opp, selv om Watford våknet til liv og spilte seg til flere gode sjanser.

David de Gea reddet et langskudd fra Mauro Zárate på stillingen 1-0, mens innbytter Daryl Janmaat burde redusert da han ble spilt på åpent mål etter flott forarbeid av M'Baye Niang.

Ibrahimovic burde fått sitt mål i sluttminuttene, men kopierte Janmaat i sitt forsøk på å finne nettmaskene på et innlegg.

PREMIER LEAGUE

  • Arsenal – Hull 2-0,
  • Manchester U. – Watford 2-0, Middlesbrough – Everton 0-0,
  • Stoke – Crystal Palace 1-0,
  • Sunderland – Southampton 0-4,
  • West Ham – West Bromwich 2-2.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer