Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martial sendte Old Trafford til himmels da han sikra uavgjort åtte minutter før slutt

Blir returoppgjør i London.

SJANSELØS: De Gea hadde ikke sjans til å ta Payets frispark. Foto: Reuters / Carl Recine
SJANSELØS: De Gea hadde ikke sjans til å ta Payets frispark. Foto: Reuters / Carl Recine Vis mer

(Dagbladet): Manchester United har ikke hatt den største sesongen i år, men har mulighet til å rette opp alle feilene med gull i FA-cupen. Aller først må de komme så langt, og i dag hadde laget muligheten til å nå en semifinale da de tok i mot West Ham på hjemmebane.

Det så mørkt ut for hjemmelaget etter at West Ham tok ledelsen på et frispark etter 68 minutter, men Martial tok ansvar da det gjenstod åtte minutter av kampen, og sørget for at de rødkledde fikk et fortjent mål.

United har fått kritikk denne sesongen for å ikke spille underholdende fotball, men spillet før utlikningen var av høy klasse. Et høyt innlegg fra Herrera gikk mot bakerste stolpe, hvor Martial fikk foten på ballen og sendte Old Trafford til himmels.

Også West Hams mål var av de fine, da Payet banket frisparket inn i mål via stolpen fra drøye 25 meter, utagbart for de Gea.

Herrera i fokus United presset West Ham i første omgang, men klarte ikke å plassere ballen inn bak Darren Randolph. Tross at hjemmelaget var noe bedre, fikk de blåkledde fikk en gedigen mulighet etter drøye 19 minutter.

Emenike stod helt umarkert, men måtte litt bak i lufta for å få en god heading. Han mistet farten og kraften, og de Gea kunne plukke ballen uten problemer.

Like etter fikk United en mulighet, men Herreras volley gikk utenfor. Drøye åtte minutter senere fikk Herrera igjen ballen foran mål, men dessverre gikk skuddet over mål.

Etter 40 minutter ble det ampert på Old Trafford, da Rashford taklet Carrol. Sistnevnte sparket etter Rashford, men ingenting alvorlig. Det førte til et West Ham-frispark på rundt 40 meter, hvor ballen endte opp inne i feltet.

Det ga hjemmelaget en real vekker med litt klabb og babb på rundt ni meter. United fikk til slutt ryddet opp, og sendt ballen ut til innkast.

Snytt for straffe? Begge lagene ropte på straffe i andre omgang. Først var det United, som ropte på straffe etter en hands inne i feltet

Dommeren vinket spillet videre, men tv-bildene viste at ballen gikk i kneet til Reid som kastet seg inn for å blokkere, for så å gå i armen på forsvarsspilleren. Svært interessant at dommer Atkinson ikke ga straffe der.

Fem minutter senere var Atkinson igjen i fokus. Denne gangen var det West Hams målscorer Payet som kom inn i feltet, og gikk i bakken etter en takling av Rojo. Atkinson ristet på hodet og vinket spillet videre, og tv-bildene viste at Payet trolig falt lett.

Payet, som ble West Hams redningsmann, hadde gult kort fra før, og burde nok fått et nytt for filming. I steden gikk det fire minutter, og angrepsspilleren sendte bortesupporterne til himmels med sitt perlemål fra 25 meter.

Etter ulitkningsmålet var hjemmelaget desidert best. Og fire minutter før full tid hadde Carrick muligheten til å redde de røde djevlene, men skuddet snek seg like utenfor.

Også bortelaget var nære på slutten, da Antonio sendte ballen i mål. Dessverre for bortelaget var han i offside. Dermed blir det returoppgjør i London mellom de to lagene.

REDNINGSMANNEN: Det ble ingen seier, men Martial sørget i det minste for returoppgjør. Foto: Reuters / Andrew Yates
REDNINGSMANNEN: Det ble ingen seier, men Martial sørget i det minste for returoppgjør. Foto: Reuters / Andrew Yates Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media