Martial stjal showet igjen da United snudde til seier

Tre mål på to kamper.

SCORET TO: Anthony Martial scoret i debuten for de røde djevlene. I sin første ligakamp fra start fulgte han opp og scoret like greit to ganger. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON
SCORET TO: Anthony Martial scoret i debuten for de røde djevlene. I sin første ligakamp fra start fulgte han opp og scoret like greit to ganger. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTONVis mer

• Southampton - Manchester United 2-3 (1-1)

(Dagbladet): Manchester United reiste til Southampton og St Mary's for å reise seg etter tapet mot PSV i midtuka. Etter en tidlig kalddusj, klarte de røde djevlene å slå tilbake og sikre seieren.

Anthony Martial scoret i debuten mot Liverpool forrige helg, og ble igjen dagens store mann da Manchester United snudde til seier.

Tidlig ledelse Wayne Rooney var tilbake i Manchester United, der han ble tildelt tierrollen mens Anthony Martial ble dyttet opp på topp. I tillegg var Morgan Schneiderlin tilbake fra start og fikk et gjensyn med sin tidligere hjemmebane.

Southampton kjørte offensivt fra start, og det var derfor heller ikke ufortjent at de tok ledelsen etter drøye ti minutter.

David de Gea vartet opp med en god redning, men Graziano Pelle var der på returen - og satte den kontant i nettet. En tidlig kalddusj for et Manchester United som er ute etter å revansjere tapet mot PSV tidligere denne uka.

United-forsvaret, da spesielt Daley Blind, var på etterskudd innledningsvis, noe som gjorde at Pelle var nære ved å doble ledelsen bare minutter senere.

Tre mål på to kamper United klarte imidlertid å reise seg, og Anthony Martial scoret sitt andre ligamål da han satte lagene likt på St. Mary's. Juan Mata ble først spill gjennom - muligens fra en liten offside - og la ballen til 19-åringen som kunne pirke ballen i mål fra 10 meter.

Etter en horribel forsvarsblemme fra Southampton-forsvaret, var Martial lynraskt framme og snappet ballen. Iskaldt satte han den i mål. Med det hadde United - Anthony Martial - snudd kampen til de røde djevlenes favør.

Franskmannen er nå Manchester Uniteds toppscorer, med tre mål på to kamper. Mens for Wayne Rooneys del fortsetter måltørken.

ÅPNET BALLET: Pelle.
ÅPNET BALLET: Pelle. Vis mer

Etter en snau times spill var det bare en reaksjonsredning fra David de Gea som gjorde at Manchester United klarte å holde på ledelsen etter en heading på et hjørnespark.

Men det meste handlet om Manchester United.

Snudde kampen Etter 70 minutters spill kunne Juan Mata øke til 3-1 for bortelaget.

Det var Memphis Depay som spilte seg til en god mulighet, men nederlenderens skudd gikk i stolpen. Ute ved 15 meter sto imidlertid Juan Mata og ventet - og dunket til. Ballen gikk i mål.

Martial ble imidlertid ikke alene om å være tomålsscorer på St. Mary's. Pelle satte dagens andre da han fem minutter før slutt headet et innlegg i mål bak en David de Gea som knapt rakk å reagere.

Southampton jaget utlikning i sluttminuttene, og to minutter på overtid gjorde igjen David de Gea flere matchvinnerredninger som sikret United seieren.