Martin: - Det er klart det er tungt

Effektive Odd ydmyket VIF.

MØTTE SIN OVERMANN: Moa kom seg til et utall sjanser, men Odd-keeper Arni Gautur Arason hentet frem keeperarbeid fra øverste hylle gang etter gang. Et effektivt Odd-lag scoret på to av de mulighetene de fikk, og hentet med seg tre poeng fra Oslo.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
MØTTE SIN OVERMANN: Moa kom seg til et utall sjanser, men Odd-keeper Arni Gautur Arason hentet frem keeperarbeid fra øverste hylle gang etter gang. Et effektivt Odd-lag scoret på to av de mulighetene de fikk, og hentet med seg tre poeng fra Oslo. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Vålerenga - Odd Grenland (0-1) 0-3

Det har vært Vålerengas bane den siste måneden og de er bare å slå fast at sykdommen ikke er leget: Martin Andresens menn klarer ikke å avgjøre kamper de spillemessig fører.

- Det er klart det er tungt. Vi spiller og spiller og skaper voldsomt med sjanser. Vi er overlegne i banespillet, men utrolig ineffektive, sier Martin Andresen til Dagbladet etter kampen.

Mot Odd i kveld skapte hjemmelaget et høyt antall sjanser, men enten var siktet for dårlig innstilt — eller så tok eks VIF-keeper Arni Gautur Arason seg av det som kom.

Og dermed blir det en svært hyggelig kveldstur til Skien for et svært effektivt Odd-lag.

Med tre poeng i bagasjen.

God VIF-åpningVålerenga åpnet definitivt best på Ullevaal - anført av en sprudlende angrepskvartett full av av ungdommelig mot. Moa, Leigh, Singh og Fellah kombinerte seg flere ganger frem til sjanser, men førstnevnte slet med innstillingen på siktet.

- Jeg synes jeg spiller en bra kamp, og av og til får man slike dager. Men det er klart det er tungt at vi ikke skårer når vi kjøer kampen sånn som i dag, sier Moa etter kampen.Med et tøft press over hele banen holdt hjemmelaget trykket opp det første kvarteret, men da målet uteble - og Odd-trener Dag-Eilev Fagermo ble stadig klarere i sin gestikulering på linja - kom Odd mer inn i kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer