<strong>PÅ VEI UT:</strong> Vålerenga-trener Martin Andresen slutter i klubben etter sesongen, skriver VG Nett. Klubben har invitert til pressekonferanse klokka 18 i ettermiddag. Foto: ANETTE KARLSEN / NTB SCANPIX
PÅ VEI UT: Vålerenga-trener Martin Andresen slutter i klubben etter sesongen, skriver VG Nett. Klubben har invitert til pressekonferanse klokka 18 i ettermiddag. Foto: ANETTE KARLSEN / NTB SCANPIX Vis mer

- Martin Andresen ferdig i Vålerenga

Vålerenga har kalt inn til pressekonferanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert


(Dagbladet): Vålerenga har innkalt til pressekonferanse klokka 18. i ettermiddag.

Der vil klubben kunngjøre at Martin Andresen slutter som Vålerenga-trener etter denne sesongen, skriver VG Nett.

Andresen ble ansatt som Vålerenga-trener i november 2007. Den siste tida har det vært usikkerhet rundt 35-åringens framtid.

Martin Andresen ledet laget til cupgull i sin første sesong (2008), og seriesølv i 2010. Laget ligger for øyeblikket på sjetteplass i Tippeligaen. Både Andresen og klubben har hatt høyere målsetninger enn resultatene de har oppnådd.

Da Martin Andresen ble presentert som spydspissen i et bredt og nytt støtteapparat, var målsetningen å bli «best i Norge innen 2010 og best i Norden innen 2013». Målene har langt fra blitt innfridd.

Allerede da klubben evaluerte vårsesongen på et møte i slutten av juni i år, var det usikkerhet rundt Andresens framtid, men konklusjonen ble videre satsing på Andresen som sjef.

- Vi har evaluert Martin og hele opplegget med spillere og trenerteam, og hele den langsiktige ideen Martin har utviklet og har fått støtte for. Vi vil at Martin skal fortsette, vi tror på det han har presentert, og vi tror at dette skal bli bra. Vi har ikke fått de resultatene vi ville hatt, men i dag skinner sola, sa styreformann Åge Petter Christiansen i juni.

Andresen var selv glad for at han fikk fornyet tillit i sommer.

- Jeg er fornøyd med at klubben har stått så godt som den har gjort i stormen. Den tok ikke den feige og enkle løsningen, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer