Martin Andresen med sjokkcomeback i Sandefjord

- Fikk nyss om at han var i god form.

PRØVER SEG I SANDEFJORD:  Martin Andresen.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
PRØVER SEG I SANDEFJORD: Martin Andresen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Martin Andresen (38) gjør comeback som fotballspiller - i Sandefjord. Det bekrefter Sandefjord-trener Lars Bohinen overfor Dagbladet.

- Gjennom en felles venn fikk jeg nyss om at han var i god form. Vi hadde ham på trening for noen uker siden. Da var han en av de beste. Vi ble enige om å se tida litt an. Nå er han gira på å trene med oss, så får vi se hvor det bærer, sier Bohinen.

- Går han rett inn på laget?

- Han kommer på treninga over helga. Så må han tilpasse seg treningsmengdene. Vi får se om han kommer opp på et nivå der han kan starte.

Vålerenga-trener Andresen var trener i Vålerenga fra 2008 til 2012. Bortsett fra en kort tur innom Stabæk i 2013, har det vært tilnærmet stille rundt ham på fotballfronten.

I dag er han adm. dir. i Skeidar. Men lysten til å spille fotball er tydeligvis til stede. Bohinen forteller at han så på treninga at den tidligere landslagskapteinen fortsatt har det i seg.

- Han har et fornuftig pasningsspill, og er flink til å lese klimaet i kampene, påpeker Bohinen. Sandefjord-treneren fortsetter:

- Jeg hadde ikke sett denne komme. Men vi har hatt en god dialog i flere uker. Begge har lyst til å prøve. Vi vet at han blir nyttig i treningshverdagen. Klarer han å komme seg i form til å spille, blir det en bonus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.