Martin Andresen vraker Singh mot Aalesund

21-åringen ikke med i troppen.

VRAKET: Harmeet Singh skal være vraket sv sportslige grunner ifølge Lasse Vangstein. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
VRAKET: Harmeet Singh skal være vraket sv sportslige grunner ifølge Lasse Vangstein. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Følg Vålerenga-Aalesund i vårt livestudio fra 19.00!

(Dagbladet): Vålerenga-troppen som skal møte Aalesund ble i dag presentert på VIFs offisielle hjemmeside. På listen står ikke Harmeet Singh oppført.

- Harmeet er ikke skadet. Han er utelatt av sportslige grunner, sier Vålerengas mediesjef Lasse Vangstein til NRK.

En hardt presset Martin Andresen fikk full tillit av styret i Vålerenga til tross for den turbulente sesongen. Manageren varslet endringer etter krisemøtet som fant sted i forrige uke.

- Vi er nødt til å utvikle oss videre for å kunne spille sånn som vi ønsker. Vi må vinne fotballkamper. Vi er ikke gode nok til å spille på den måten nå. Det går litt på ferdigheter, når vi ikke får det til så er det ikke lett å være dominerende og kontrollere kamper. Nå blir det endringer i spillestilen midlertidig, sa Martin Andresen etter møtet.

Nå har altså VIF-treneren tatt grep, og Harmeet Singh er vraket fra troppen som møter Aalesund i kveld. Sammen med Mohammed Fellah ga spilleren et litt uheldig inntrykk da han uttalte seg om manager-situasjonen i Vålerenga før Martin Andresen var i møte med klubbledelsen.

- Jeg tror vi skal være rause med folk som får en mikrofon opp i ansiktet og blir utfordret til å snakke i en krevende situasjon. Om de på en måte har uttalt seg på en måte med et ord eller to feil får så være. Jeg skal ikke drive å arrestere spillere for å ha sagt ditt eller datt, det er det Martin som skal gjøre, sa leder for sportslig utvalg, Håvard Lunde, om det som ble sagt.

Harmeet Singhs kontrakt går ut ved årsskiftet, og han har gitt beskjed om at han ønsker seg bort fra VIF.

Vålerenga-troppen mot Aalesund: Lars Hirschfeld, Gudmund Taksdal Kongshavn, André Muri, Aleksander Solli, Simon Larsen, Veigar Páll Gunnarsson, Morten Berre, Fegor Ogude, Joachim Thomassen, Håvard Nielsen, Mohammed Fellah, Marcus Pedersen, Dawda Leigh, Martin Pusic, Kristofer Hæstad, Nicolai Næss, Bojan Zajic, Kamer Qaka