- Martin er ikke rett mann til å snu det

Krise i Vålerenga etter tap mot tabelljumbo Stabæk.

NYTT TAP: Vålerenga og Martin Andresen tapte 1-2 mot Stabæk.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
NYTT TAP: Vålerenga og Martin Andresen tapte 1-2 mot Stabæk. Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Vålerenga - Stabæk 1-2

(Dagbladet): Vålerenga tapte 1-2 mot Stabæk og vondt ble til verre for trener Martin Andresen som så laget ryke mot Sandefjord i cupen tidligere denne uka.

- Dette er bare jævlig trist. Det ble tap, og hva skal man si? Nå må det tas grep. Det er blitt brukt flere hundre millioner kroner på et par sesonger, og det er ikke kommet resultater, sier Klanen-talsmann Christian Kjellsen til Dagbladet

JUBEL: Stabæk-spillerne jubler etter 0-1-målet. Lars Hirschfeld depper i VIF-buret. 
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
JUBEL: Stabæk-spillerne jubler etter 0-1-målet. Lars Hirschfeld depper i VIF-buret. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Etter tapet mot Sandefjord sa Kjellsen at det var på tide at Andresen takker for seg, og karakteriserte kampen som det verste han hadde sett.

- Ikke rett mann
Deler av Klanen sang blant annet «Farvel, Martin» underveis i kampen mot Stabæk.

- Martin Andresen har gjort mye genialt i Vålerenga nedover i systemet, men akkurat nå er det krise på A-laget. Jeg skulle ønske jeg tok feil, men han er ikke rett mann til å snu dette, sier Kjellsen.

Han mener det er flere enn Andresen som må ta ansvar for de dårlige resultatene.

- Nå ligger vi nede med brukket rygg. Og det er ikke bare Andresen som har ansvaret. Jeg har stor respekt for jobben han har gjort og innsatsen han har lagt ned, men det kan ikke fortsette slik, sier Kjellsen.

- Bunnlag
Vålerenga slet mot Stabæk på Ullevaal. Andreas Nordvik ble utvist i 1. omgang, og Lars Hirschfeld tabbet seg ut på 0-1-målet som Vegar Hedenstad banket i mål fra nesten 35 meter.

Vålerenga reduserte til 1-2 på overtid ved Håvard Nielsen, etter at Christer Kleiven hadde lagt på til 0-2.

- Det er ingenting som fungerer. Vi er helt på felgen og spiller uten selvtillet. Vi opptrer som et bunnlag, sier VIF-kaptein Kristofer Hæstad i intervju vist på Dagbladet.no.