Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Martin fikk en utladning

Martin Andresen var en skygge av seg selv i kampen mot Molde, noe Stabæk-trener Gaute Larsen tror skyldes at 26-åringen har fått en utladning etter den gode landskampen mot Skottland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KAMPFAKTA

Tippeligaen

Stabæk- Molde 1- 1 (0- 1)

Mål: 0- 1 Roger Ljung (45), 1- 1 Inge André Olsen (90). Dommer: Roy Helge Olsen, Våg. Gult kort: Petter Chr. Singsaas, Molde. T: 3535.

Martin Andresen hadde flere feilpasninger, og var ikke like bevegelig som har pleier å være i Stabæk-drakten i går.

- Martin fikk en utladning etter landskampen, og var ikke helt på nivå i dag, i forhold til det han er god for, sier Gaute Larsen til Dagbladet.

Andresen har vært pasningssikker, bevegelig og farlig foran mål under hele sesongen. Da han gjorde comeback på landslaget sist onsdag, spilte han med stor autoritet og imponerte alle. Men lufta gikk litt ut av ham etter kampen. Han bestemte seg for å isolere seg og ikke snakke med noen.

- Tom og sliten

- Jeg følte meg tom og sliten etter kampen. Jeg følte ikke for å snakke med noen.

I mediene ble han skrytt opp i skyene etter kampen. Andresen selv ønsker ikke så mye fokus omkring sitt eget spill, men han legger ikke skjul på at han håper å få spille på landslaget i EM-kvalifiseringskampen mot Bosnia.

- Jeg håper å få spille fra start, sier han.

- Kommer du til å isolere deg fra pressen, hvis det blir for mye oppstyr?

- Nei. Det er bare hyggelig med oppmerksomhet. Men dagen etter landskampen følte jeg at det var greit å ta en liten pause.

Skjermes

- Hva synes du om ditt eget spill i dag?

- Jeg liker ikke å snakke om egen innsats. Lagmessig presterte vi bra den første halvtimen. Etter det fikk vi en liten down, før vi hentet oss inn igjen.

Gaute Larsen er stolt over Andresens prestasjoner på landslaget og tror eleven har mye å tilføre gutta til Nils Johan Semb i EM-kvalifiseringen.

- Martin er flink til å si ifra når det blir for mye. Samtidig prøver vil å skjerme ham.