Martin fikk juling

Stabæks treningskamp mot Sevilla måtte avlyses. Rasende Sevilla-spillere og tilskuere skal ha gått til angrep på Martin Andresen. Kampen var Jan Åge Fjørtofts debut-kamp for Bærums-laget.

På hjemmesiden til Stabæk omtales den noe spesielle utviklingen av kampen. I 34.minutt, da Stabæk ledet 1-0, ble det mer dramatisk enn vanlig:

Martin Andresen gikk inn i takling med en Sevilla-spiller, men rasende spillere gikk bokstavelig til mottakling. Ifølge Stabæks hjemmeside reiste tilskuerne seg, og Andresen ble angrepet både av motspillere og tilskuere. David Hanssen måtte hjelpe lagkameraten.

Etter episoden trakk Stabæk-spillere seg tilbake til garderoben. De mente at dommeren ikke hadde kontroll over kampen og bestemte seg for å avbryte kampen. De er nå tilbake på hotellet i Sevilla.

- Det var svak dømming fra første minutt, med mange dumme situasjoner. Martin kom litt seint inn i en takling ved benken til Sevilla, og da kom alle på benken, 3-4 tilskuere og politi løpende til. Han kom heldigvis velberget fra det, sier Fjørtoft til NTB.

Sevillas norske keeper Frode Olsen spilte ikke, men fungerte som fredsmekler mellom partene, før Stabæk ble politieskortert bort fra kamparenaen.

- Vi ledet 1-0 da kampen ble avbrutt. Det var jo oppløftende, sier Fjørtoft - som tross sin lange fotballkarriere aldri har opplevd å spille i en kamp som blir avbrutt på grunn av noe slikt.

- Nei, dette manglet, smiler han.