Martin Fillo topper Folkebørsen

Bli med og stem fram rundens lag.

(Dagbladet.no): Før årets femte tippeligarunde fullføres i kveld, er det Vikings tsjekkiske Martin Fillo som har tatt teten i kåringen av folkets tippeligaspiller.

Etter hver kamp i hver eneste runde publiserer Dagbladet.no minst én artikkel, og under hver av disse artiklene har du mulighet til å sette din egen spillerbørs.

Smålagene dominerer

Dine vurderinger danner så grunnlaget for rundens lag, som vi presenterer hver tirsdag - og i sin tur også kåringen av folkets favorittspiller sesongen sett under ett.

Foruten Fillo, lagkamerat Alexander Ødegaard og Vålerengas Ronny Johnsen, er det de mindre lagenes spillere som dominerer topp 10-lista.

Med tanke på den merkelige sesongstarten, der flere av de nederlagsdømte lagene har overrasket mange, er dette kanskje ikke så underlig.

Leserne mer generøse enn journalistene

Disse utslagene er ikke like tydelige på Dagbladets spillerbørs, som er basert på Dagblad-journalistenes vurderinger etter kampene.

TSJEKKER PÅ TOPP: Vikings Martin Fillo (t.h.) har tatt norsk toppserie med storm, og det er noe både Strømsgodsets Fredrik Winsnes og norske fotballfans har merket seg. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
TSJEKKER PÅ TOPP: Vikings Martin Fillo (t.h.) har tatt norsk toppserie med storm, og det er noe både Strømsgodsets Fredrik Winsnes og norske fotballfans har merket seg. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer

Her ligger Martin Fillo på en delt 6.-plass, riktignok bare 0,23 poeng bak Kjetil Wæhler(Vålerenga), Tor Hogne Aarøy (Aalesund) og Odion Ighalo (Lyn) på topp.

Verdt å merke seg er det også at leserne er mer generøse med poengene enn fotballjournalistene, og så kan det sjølsagt diskuteres hvem som er for streng og for snill.

Martin Fillo topper Folkebørsen