HJALP IKKE: Innbytter Bengt Sæternes scoret et reduseringsmål for Vålerenga, men det holdt ikke mot Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, Scanpix
HJALP IKKE: Innbytter Bengt Sæternes scoret et reduseringsmål for Vålerenga, men det holdt ikke mot Tromsø. Foto: Rune Stoltz Bertinussen, ScanpixVis mer

Martin fortvilte over sjansesløsing

- Hadde vi vært nøyaktige, hadde vi scoret både to og tre.

|||
TROMSØ (Dagbladet): Tromsø  — Vålerenga 2-1

Til tross for 2-1-tap på Alfheim mot Tromsø i gårdagens toppkamp, var Vålerenga-trener Martin Andresen rimelig fornøyd med lagets innsats. Men han ergret seg over manglende uttelling.  

- Vi er veldig gode, men klarer ikke å sette de sjansene vi får, fortvilte Andresen etter kampen.  

Tromsø var på sin side svært effektive og satte sin første sjanse i kampen. Treneren berømmer Tromsø for sin effektivitet.  

- De har en svært god spiss i Rushfeldt, som utgjør en forskjell. Hadde vi vært litt mer nøyaktige, så  hadde vi scoret både to og tre.  

- Enkle feil Et knapt kvarter før slutt reduserte innbytter Bengt Sæternes, men gjestene fra Oslo klarte aldri å  true Tromsø i sluttminuttene på Alfheim i går.  

- Sæternes gjør jobben når han kommer inn. Det er bare synd at vi ikke setter noen sjanser tidligere, mener Andresen.

Mer misfornøyd var Vålerenga-treneren med det defensive. På begge Tromsøs scoringer glapp markeringene innenfor egen boks.  

- VAR VELDIG GODE: Martin Andresen var godt fornøyd med spillet, men ikke effektiviteten på Alfheim. Foto: Marius Torgersrud / Scanpix
- VAR VELDIG GODE: Martin Andresen var godt fornøyd med spillet, men ikke effektiviteten på Alfheim. Foto: Marius Torgersrud / Scanpix Vis mer

- Vi gjør noen enkle feil inne i egen boks, og de blir vi straffet for.    

- Solid prestasjon Mot Tromsø i går var Vålerenga tilbake med fullt lag etter cupfadesen mot FK Tønsberg i midtuken. Og det var et heltent Vålerenga som kom ut på Alfheim Stadion i går. En del av kampplanen ifølge treneren.  

- Vi ville ut å ta tak i kampen og presse høyt. Det har vi vist i år at vi er gode på. Det er en solid prestasjon vi gjør i første omgangen.  

Med seieren i går er Tromsø nå åtte poeng foran Vålerenga i tetkampen.  

- De har litt stang inn og vi har litt stang ut akkurat for øyeblikket, avslutter Martin Andresen.  

Søndag tar Vålerenga i mot Haugesund i den siste kampen før VM-pausen.