Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martin ga trøya til svimmel supporter

Og Brann trygget ledelsen på toppen av tabellen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann - Fredrikstad 3-1.

(Dagbladet.no) Brann Stadion hyllet sine helter inn i garderoben til pause etter at rødtrøyene snudde 0-1 til 2-1 i løpet av tre minutter.

Men en liten gutt på bak det ene målet jublet ikke. I stedet lå han utslått på bakken etter å ha fått en ball i hodet, da Andresen i frustrasjon over Olafur Ørn Bjarnasons straffemiss like før pause knallet ballen inn i publikum.


Andresen løp bort til ham, forsikret seg om at det gikk bra med gutten, før han dro av seg trøya og ga den til den unge ulykkesfuglen.

- Andresen traff meg i hodet og heldigvis ikke i armen, sier den lille barskingen Eivind Samset til bt.no, og legger til at Andresen beklaget og var lei seg.


Virker sterke

Brann er nå i ferd med å feste et solid grep rundt førsteplassen. Etter 3-1 mot Fredrikstad har bergenserne 31 poeng - sju mer enn Rosenborg på andreplass. På delt tredje med 22 poeng ligger Stabæk, Lillestrøm og Odd Grenland.

- Jeg er stolt av hvordan guttene reiser seg. Fredrikstad er ikke noe dårlig lag. De var farlige på dødballer, og ekle å forsvare seg mot, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til TV 2.

TRØSTET SUPPORTER: I stedet for å gå rett i garderoben, gikk Martin Andresen bak målet der Håkon Opdal hadde stått og trøstet en liten gutt som hadde fått ballen i hodet. Han fikk Andresens trøye som et plaser på såret. Foto: SCANPIX
TRØSTET SUPPORTER: I stedet for å gå rett i garderoben, gikk Martin Andresen bak målet der Håkon Opdal hadde stått og trøstet en liten gutt som hadde fått ballen i hodet. Han fikk Andresens trøye som et plaser på såret. Foto: SCANPIX Vis mer

På spørsmål om serien på langt nær kan avgjøres med Brann-seier i de neste kampene, svarer Mjelde avkreftende:

- Nei, vi må være tålmodige, sier han.

Det åpnet imidlertid skrekkelig for serielederen.

Sjokkstart

Tarik Elyounoussi scoret sitt aller første Tippeliga-mål for en uke siden. På Brann Stadion var han der igjen - etter bare fem minutter.

Lynvingen utnyttet passiviteten fra et ryggende Brann-forsvar og klinte til fra 20 meter. Skuddet snek seg helt inn i Håkon Opdals høyre hjørne.

Serielederen virket rystet i innledningen, men typisk for årets Brann-lag er at de er i stand til å snu kamper hvor de kommer bakpå.

Det brukte de bare tre minutter på å gjøre.

Etter en halvtime avsluttet Brann-kaptein Martin Andresen et klasseangrep på forbilledlig vis da han klinket ballen forbi Shabaan med venstrefoten.

Tre minutter senere runget «Sæternes scorer mål»-sangen over Brann Stadion.

Shabaan ga en retur på et Winters-skudd, og som så ofte før var kraftspissen på rett plass til rett tid i boksen.

Like før slutt økte Brann til 3-1 da Tamas Szekeres sleivet ballen i eget nett.

<B>I STØTET:</B> Brann økte avstanden ned til Stabæk på 2. plass til hele ni poeng etter 3-1 hjemme mot Fredrikstad.