Martin gir fra seg kapteinsbindet

- Andre må ta ansvar.

ULLEVÅL (Dagbladet.no): Vålerenga - Brann 0-1 .

Martin Andresen kan avsløre at han til neste sesong gir fra seg litt av alt ansvaret han påtok seg i sin første sesong som Vålerenga-trener:

- Neste år blir det en annen kaptein enn meg, sier Andresen til Dagbladet.no

Før han fortsetter:

- I dag var det naturlig at Daniel fortsatte. Han er en kandidat til neste sesong, men det er ikke bestemt hvem som blir den nye kapteinen.

Daniel Fredheim Holm var overrasket over å få fortsette med kapteinsbindet på armen i dagens kamp mot Brann. Ikke bare fordi Vålerenga ble rundspilt i forrige serierunde mot Stabæk, men også fordi han startet i samspann med sjefen sjøl:

- Jeg trodde ikke at jeg kom til å ha kapteinsbindet, det var moro, sier han.

Andresen angrer ikke på de grepene han har gjort i sin første sesong som Vålerenga-trener:

DANIEL OVERTOK: Daniel Fredheim Holm fikk kapteinsbindet av Martin Andresen foran dagens kamp. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
DANIEL OVERTOK: Daniel Fredheim Holm fikk kapteinsbindet av Martin Andresen foran dagens kamp. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer

- Det tar tid å bli kjent med gutta på laget. Men hittil er det ikke så mange som har stått fram som kapteinsemner.

Han mener ikke at antall kapteinsbind og roller har vært noe problem denne sesongen.

- Det har ikke vært for mange hatter. Å være kaptein er en overvurdert ting. Jeg har vært ute noen kamper og da må flere ta tak.

Andresen koster på seg et smil da han nektet svare på spørsmål om hvem som ville være kaptein under søndagens cupfinale.

Martin gir fra seg kapteinsbindet