Martin kan bli vraket

Landslagsledelsen mener Martin Andresen har hatt en formsvikt, og sier at ingen er sikre på landslaget. Og i kulissene lurer en spillekåt Tommy Svindal Larsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Per Angell Berntsen

Landslagskaptein Martin Andresen sleit åpenbart i kampen mot LSK i går. Assistenttrener Stig Inge Bjørnebye var sendt til Bærum av Åge Hareide for å legge på plass siste biten i kartleggingspuslespillet av spillerne før Skottland-kampen.

-  Jeg vil ikke kommentere Martins innsats i denne kampen spesielt. Men Martin Andresen har hatt en liten formsvikt i en periode, og vi følger med så godt vi kan på alle spillere, sier Bjørneby.

Han gjentar det Hareide sa til Dagbladet tidligere i høst. Martin Andresen har ikke klippekort til landslaget, selv om han er kaptein.

-  Martin er kaptein når han spiller. Sitter han på benken, er han ikke kaptein. Kapteinen er ikke urørlig.

Flåsete

Bjørnebye presiserer likevel at han og Hareide ikke er misfornøyd med Andresen.

-  Martin er tatt ut fordi vi synes han er god nok. Vi har registrert til det kjedsommelige at folk er skeptiske til det Martin har prestert, men det er blitt tatt forhastede konklusjoner på hva vi har ment. Vi har aldri sagt at Martin ikke har vært god nok. Vi kan ikke legge skylda på ham for at vi spilte dårlig de forrige kampene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer