Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martin kan miste serieåpningen

- Burde nok ikke spilt.

PODGORICA (Dagbladet.no): Lørdag tjuvstarter Vålerenga og Aalesund første Tippeliga-runde på Ullevaal stadion. Der kan Oslo-laget måtte klare seg uten sin kaptein og manager Martin Andresen.

- Jeg vet ikke om Aalesund-kampen er i fare, jeg må undersøkes mer, sier han.

Landslagskapteinen ble byttet ut i pausen mot Montenegro i går, etter at han fikk føling med en hofteskade fra tidligere i uka.

- Det skjedde på tirsdagstreninga, men jeg ble undersøkt før kampen, og da følte jeg meg klar til å spille, sier Martin.

Men når det gikk som det gikk, innser han at det kan ha vært feil valg.

- Sett i ettertid burde jeg nok ikke spilt.

Hareide glad Martin spilte

Åge Hareide setter uansett pris på at Vålerenga-manageren valgte å spille for landslaget til tross for usikkerheten rundt hofteproblemene.

image: Martin kan miste serieåpningen

- Martin mente selv han kunne spille, derfor startet vi med ham. For oss er det positivt at han prioriterte landskampen, og ikke tenkte på lørdagens Vålerenga-kamp, sier landslagssjefen.

Etter den nitriste kampen i går var Martin Andresen så skuffet at han ikke snakket med noen pressefolk.

- Jeg var skuffet på grunn av kampen og prestasjonene våre og på grunn av dette, sier kapteinen og peker på hofta.

- Dessuten oppfattet jeg ikke at noen ropte etter meg, sier landslagskapteinen.

Han mener problemet til Norge ikke lå i motivasjonen, men på manglende samhandling.

- Vi var ikke gode som lag, ikke gode sammen. Dette handler ikke om mangel på motivasjon.

Usikker lørdag

Landslagslege Thor Einar Andersen sier det ikke dreier seg om en strekkskade.

USIKKER: Martin Andresen kan gå glipp av åpningskampen med Vålerenga lørdag. Han sliter med et hofteproblem han pådro seg på landslagstrening tirsdag. Foto: Scanpix
USIKKER: Martin Andresen kan gå glipp av åpningskampen med Vålerenga lørdag. Han sliter med et hofteproblem han pådro seg på landslagstrening tirsdag. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er et hofteproblem, og ikke en strekk. Det gir smerte, han blir stiv i hofta. I går gikk det bra i 30 minutter, men så ble han verre.

Legen sier Martin har hatt hatt hofte- og lyskeproblemer tidligere, men at dette er litt annerledes. Og han vil ikke si noe om hvorvidt Vålerenga må klare seg uten sjefen i sesongåpningen.

- Nå må han roe ned, trene litt alternativt og få behandling. Det er foreløpig for tidlig å si om han kan spille på lørdag. Det eneste jeg kan si, er at han ikke er spilleklar nå. Jeg kan ikke friskmelde ham nå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media