Martin kontaktet Brann-trenere før jobbskiftet

- Ikke klokt, sier Brann-sjefen.

(Dagbladet.no): Vålerenga-manager Martin Andresen skal ha kontaktet Branns keepertrener Dan Riisnes og assistenttrener Patrik Hansson for å høre om de ville være med ham til hovedstaden.

I seg selv ikke så galt, men kontakten skal ha funnet sted før Martin Andresen ble presentert som ny manager i Vålerenga. Og på det tidspunktet var han fortsatt ansatt som Brann-kaptein.

- Å gjøre slikt er ikke noen klok handling, sier Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen til Bergens Tidende.

Brann ikke informert

Det var Bergensavisen som skrev om kontakten med trenerne i går. Bergens Tidende har i dag fått bekreftet at kontakten fant sted mens Martin fortsatt jobbet for Brann.

- Vi har aldri blitt informert om at Andresen ønsker noen i vårt trenerapparat som er under kontrakt, sier Bruun-Hanssen til BT.

Bergens Tidende skriver også at Martin Andresen - fortsatt som Brann-kaptein - skal ha forhørt seg rundt i flere klubber om spillere var interessert i å bli med til Vålerenga.

- Velkomne til å ta kontakt

FOR TIDLIG UTE? Martin Andresen skal ha begynt å invitere med seg spillere og trenere til Vålerenga mens han fortsatt var ansatt i Brann. Foto: Sara Johannessen, Scanpix
FOR TIDLIG UTE? Martin Andresen skal ha begynt å invitere med seg spillere og trenere til Vålerenga mens han fortsatt var ansatt i Brann. Foto: Sara Johannessen, Scanpix Vis mer

I dag skriver Bergensavisen at Martin Andresen har kontaktet Erik Huseklepp og Ramiro Corrales. Huseklepp er inne i de siste månedene av kontrakten sin, mens Corrales har antydet at han ønsker seg vekk fra Bergen.

Amerikaneren har imidlertid to år igjen av kontrakten, og dermed må Martin fram med sjekkheftet om han vil hente amerikaneren. Bruun-Hansen ser ingen problemer med å handle med Martin Andresen nå.

- Nå jobber han for Vålerenga. Ønsker klubben å hente spillere fra oss, er de velkomne til å ta kontakt om de gjør det på den riktige måten. Om de får noen, er en helt annen sak, sier Brann-sjefen til BT.

Martin kontaktet Brann-trenere før jobbskiftet
KONTAKTET AV MARTIN: Branns assistenttrener Patrik Hansson.
KONTAKTET AV MARTIN: Branns keepertrener Dan Riisnes.