Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martin leier ut Glenn Roberts

- Kjipt, sier 19-åringen.

(Dagbladet.no): Vålerengas spisstalent Glenn Roberts (19) trodde han lå godt an til spilletid i Vålerenga denne seseongen. Nå blir han leid ut for å få kamptrening.

- Det kom brått på. Før serieåpningen forrige helg fikk jeg høre at jeg var nær ved å starte, sier VIF-spiss Glenn Roberts til Aftenposten.no.

Etter å ha tenkt på saken noen dager, har Roberts bestemt seg for å gå med på et utlån. Han innser at det er til hans eget beste å få kamptrening på høyest mulig nivå.

- For min utvikling er jo det beste å spille fotballkamper. Så i stedet for å sitte på benken i hele vårsesongen, vil jeg heller spille fotball for en annen klubb som trenger meg og vil bruke meg, sier han.

Det er ikke avgjort hvilken klubb han havner i, men Nybergsund-Trysil i 1. divisjon skal være aktuelt, skriver Aftenposten.no.

Sportsdirektør Jan-Erik Aalbu ville ikke kommentere konkrete navn på spillere klubben ønsket å leie ut da Dagbladet.no snakket med ham i går ettermiddag.

- Men det er de som spiller aldersbestemt landslagsfotball som kan leies ut utenom overgangsvinduet, så det er de som er aktuelle, sa Aalbu.

Roberts har scoret sju mål på tolv kamper for G19-landslaget. Han har også fire kamper for G15 og sju for G18-landslaget.

LEIES UT: Vålerenga vil leie ut Glenn Roberts. Her i kamp mot Branns Erik Huseklepp på La Manga i fjor. Foto: Scanpix
LEIES UT: Vålerenga vil leie ut Glenn Roberts. Her i kamp mot Branns Erik Huseklepp på La Manga i fjor. Foto: Scanpix Vis mer
image: Martin leier ut Glenn Roberts
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media