Martin Linnes om toppkamp som ble avlyst etter terrormistanke: - Tragisk

Galatasaray og Fenerbahce.

TYRKIA-PROFF: Martin Linnes har bak seg en vanskelig uke i en ellers vellykket fotballhverdag i Istanbul, preget av terror og terrorfrykt.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TYRKIA-PROFF: Martin Linnes har bak seg en vanskelig uke i en ellers vellykket fotballhverdag i Istanbul, preget av terror og terrorfrykt. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Martin Linnes har bak seg en vanskelig uke i en ellers vellykket fotballhverdag i Istanbul, preget av terror og terrorfrykt.

- Egentlig er jeg storfornøyd med å være der. Galatasaray er en fantastisk klubb å spille fotball i, med tilhengerne og alt rundt, men den siste uken har vært spesiell. Det har skjedd litt for mye utenfor banen som er tragisk, og det går ut over alle. Det er synd det skal være sånn, sier han til NTB.

Lørdag ble en av Istanbuls handlegater rammet av en selvmordsbomber, og søndag ble byderbyet mellom Galatasaray og Fenerbahçe avlyst etter mistanke om at kampen var utpekt som et terrormål.

- Beskjeden kom omtrent to timer før kampstart, da vi var på vei til å ta bussen fra hotellet til stadion. Først fikk vi vite at vi skulle vente litt, og kort tid etter var kampen utsatt. Det hadde vært en helt normal dag for oss fram til det, sier Linnes.

Tyrkia har vært rammet av flere terroraksjoner siden landslagsbacken signerte for Galatasaray, men han har ikke følt seg utrygg.

- Vi er godt beskyttet og har gode sikkerhetstiltak rundt laget når vi reiser eller viser oss offentlig. Det er mye sikkerhet rundt kampene også, så jeg har ikke følt så mye på det før det ble så nært i helgen at kampen vår ble utsatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer