BLIR PÅVIRKET: Martin Linnes erkjenner at uroen i Tyrkia påvirker ham. Han var på treningsleir i Sveits under nattens kuppforsøk. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BLIR PÅVIRKET: Martin Linnes erkjenner at uroen i Tyrkia påvirker ham. Han var på treningsleir i Sveits under nattens kuppforsøk. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Martin Linnes var på treningsleir i Sveits under nattens kuppforsøk: – Ikke første gangen det har vært urolig

Nordmannen erkjenner at uroen påvirken ham.

Galatasaray-spiller Martin Linnes var på treningsleir i Sveits under nattens kuppforsøk i Tyrkia.

Høyrebacken har opplevd mye etter overgangen til tyrkisk fotball. I mars ble storkampen mellom Fenerbahçe og Galatasaray utsatt som følge av terrorfare og natt til lørdag kom nyheten om at militæret forsøkte å gjennomføre et kupp i Tyrkia. Et kupp som senere ble slått ned. Mens dødstallene i Tyrkia stiger, er Linnes og hans lagkamerater på treningsleir i Sveits.

– Altfor mye jævelskap. Helt forferdelig, sier Linnes til NRK og legger til at laget skal ha et lagsmøte etter frokost.

24-åringen og hans samboer flyttet tidlig bort fra Istanbul sentrum etter overgangen til tyrkisk fotball. Nå er høyrebacken svært glad for at familien er på ferie i Norge.

Linnes erkjenner at uroen påvirker ham, men har ikke gjort seg opp noen mening om han ønsker å finne seg en ny klubb.

– Det er litt for tidlig å si. Jeg må få vite litt mer om situasjonen før jeg kan si noe om det. Men selvsagt blir man påvirket av at slike ting skjer, svarer han til NRK og legger til.

– Det er ikke første gangen det har vært urolig dette halve året heller. (©NTB)