Martin Ødegaard er på plass i Madrid - i år er det Iver Fossums tur til å skinne

Iver Fossum er den nye vinen i Drammen. Alt tyder på at 96-årgangen vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet denne sesongen.

EN AVGJØRENDE FAKTOR: Iver Fossum vendte kampen mot Hammarby, og spås en stor sesong for Strømsgodset i Tippeligaen.Foto: Anders Hoven / Digitalsport
EN AVGJØRENDE FAKTOR: Iver Fossum vendte kampen mot Hammarby, og spås en stor sesong for Strømsgodset i Tippeligaen.Foto: Anders Hoven / Digitalsport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LA MANGA (Dagbladet): Hammarby-Strømsgodset 1-3.

Det var rotete før pause og Iver Fossum etter pause. Så enkelt kan Hammarby-Strømsgodset beskrives. For etter å ha brukt fem minutter på å orientere seg etter innhoppet, tok 18-åringen tak i kampen fra sin dype og relativt frie midtbaneposisjon.

For deretter å eie den.

Sist sesong, etter at Ronny Deila hadde introdusert Martin Ødegaard for Tippeligaen og resten av verden før han dro til Glasgow og Celtic, ble Strømsgodsets nye trener, David Nielsen, enig med seg selv om følgende: Strømsgodset skulle legge om formasjon (fra 4-3-3 til 4-2-3-1) for å optimalisere Martin Ødegaards arbeidsforhold i den offensive delen av spillet, gutten skulle prioriteres for alt det var verd og Strømsgodsets spill med ball skulle handle om å innvolvere 15-åringen så ofte som mulig.

David Nielsens veivalg var ikke like populært i hele Godsets spillerstall. I et ganske oppsiktsvekkende intervju med Drammens Tidende tidligere i uka fortalte Strømsgodsets trener hvordan flere av spillerne protesterte høylydt på valgene han tok. Men Nielsen hadde en plan, han ønsket å gjøre Martin Ødegaard så god som mulig, og alle som så Strømsgodset i fjor kan skrive under på at det helt spesielle talentet han arvet fra Ronny Deila i hvert fall ikke ble dårligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.