Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Martin Ødegaard har bedt Real Madrid om mer tid

Før han bestemmer seg.

MER TID: Ifølge Marca har Martin Ødegaard og hans far bedt om mer tid før de må gi Real Madrid et svar. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
MER TID: Ifølge Marca har Martin Ødegaard og hans far bedt om mer tid før de må gi Real Madrid et svar. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ifølge den spanske sportsavisen Marca, har Martin Ødegaard bedt Real Madrid om mer tid før enn han bestemmer seg for hvilken klubb han vil gå til.

Martin (15) har i dag blitt til Martin (16) - noe som betyr at han fra og med i dag faktisk kan bytte klubb.

Regelen sier at man må være 16 år for å kunne signere profesjonell kontrakt i et annet land.

Ber om tid Omtrent samtlige klubber i Europa ønsker seg underskriften til Drammens-gutten, der Real Madrid, Bayern München og Liverpool kan se ut til å være blant favorittene.

Martin Ødegaard var på besøk hos Real Madrid i starten av november. Den spanske klubben skal være redd for at det skal ende med Martin Ødegaard som det gjorde med Neymar.

Derfor mener Marca at Real Madrid skal være klare til å matche alle bud Ødegaard får. Men enn så lenge må de vente i spenning.

Avisa skriver at pappa Hans Erik Ødegaard skal ha hatt flere møter med styret i klubben den siste tiden.

- Spillerens far har kontaktet styret i klubben og har hatt flere møter for å forhandle for sønnen sin. Han ønsker mer tid for å oppklare eventuelle usikkerheter han har før det blir tatt en beslutning, skriver Marca.

Ingen signering på bursdagen Utsettelsen kan også komme av at Martin Ødegaard har flere klubber han skal besøke før han skriver under en kontrakt. I forrige var han på trening hos Bayern München - som en tysk sportskanal hevder allerede har vunnet kampen om 16-åringen.

Han har også tidligere vært i Liverpool, og har denne uka vært på besøk hos Arsenal.

Ifølge pappa Hans Erik ville ikke bursdagen brukt på å skrive under noen kontrakt hos en klubb.

- Nei, vi gjør nok ikke det. Men dette blir å kommentere og prate om ting vi har valgt å ikke gå inn på, sier Hans Erik Ødegaard til TV 2.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media