Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Martin Ødegaard skal trene med Arsenal

Melder britisk avis.

PÅ BESØK: Denne uka trente Martin Ødegaard med Liverpool, og nå melder Daily Mail at 15-åringen skal trene med Arsenal. Foto: FameFlynet / Bulls Press
PÅ BESØK: Denne uka trente Martin Ødegaard med Liverpool, og nå melder Daily Mail at 15-åringen skal trene med Arsenal. Foto: FameFlynet / Bulls Press Vis mer

(Dagbladet): Denne uka har Martin Ødegaard trent med Liverpool, og nå melder den britiske avisa Daily Mail at han skal på besøk til en annen storklubb.

Avisa skriver at Ødegaard skal besøke og trene med Arsenal.

Martin Ødegaard og faren Hans Erik har tidligere sagt at de skal besøke flere klubber fram mot jul, uten at det er bekreftet hvilke klubber det er.

Ødegaard har også vært i Madrid for å snakke med Real Madrid, som visstnok er veldig interessert i å signere den norske 15-åringen, som fyller 16 år senere i desember.

Den spanske avisa Marca skrev tidligere denne uka at Real Madrid regner med at Ødegaard signerer i neste uke, og at en overgang kan annonseres om 10 dager - når gutten fyller 16 år.

Det er da snakk om en femårskontrakt, med løfter om førstelagsspill - ifølge avisas Real Madrid-reporter José Felix Diarz. 

La Liga-ekspert Petter Veland kjenner godt til Diaz.

- Han er den beste Marca har. De er to stykker som følger Real Madrid og vet mer. Han er den ene av dem. Ja, han er troverdig, han har vært artikkeforfatter på mange andre Ødegaard-saker i Marca, sier Veland til Dagbladet.