FÅR SIN FØRSTE START: Martin Ødegaard får sin aller første start i Real Madrid-trøya i dagens treningskamp mot Roma i Australia. Foto: AP / Daniel Ochoa de Olza / NTB Scanpix
FÅR SIN FØRSTE START: Martin Ødegaard får sin aller første start i Real Madrid-trøya i dagens treningskamp mot Roma i Australia. Foto: AP / Daniel Ochoa de Olza / NTB ScanpixVis mer

Martin Ødegaard starter for Real Madrid mot Roma

Klokka 11.

(Dagbladet): Martin Ødegaard (16) starter for Real Madrid mot Roma i en treningskamp i Melbourne klokka 11 norsk tid i dag.

Det melder Real Madrid på sin Twitter-konto i formiddag.

Det spanske storlagets startellever ser slik ut:

Keylor Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Illarra, Modric, Ødegaard, Ronaldo, Jesé and Bale.

Real Madrid stiller med andre ord med et tilnærmet toppet mannskap.

På en pressekonferanse i Melbourne i går skrøt Reals nye manager Rafael Benitez av Ødegaard, og belønner altså den norske unggutten med sin første start.

- Jeg er imponert over ham. Teknisk er han veldig god. Også fysisk er han en spiller som tar vare på seg selv og trener godt. Han har utholdenhet, evner og også stamina. Han er et veldig godt prospekt og en god spiller, sa Benitez på pressekonferansen, ifølge Real Madrids hjemmeside.

- Spørsmålet er om han er for ung nå. Det er det vi må avgjøre. Nå skal han trene med oss. Så bestemmer vi oss etter disse ukene. Jeg vil se ham i en posisjon der han trives, gjør det bra og kan få noen kamper. Jeg er veldig fornøyd med ham, la manageren til.

• Kampen sendes på Max med kampstart klokka 11, norsk tid.