Fotball:

Martin Ødegaard tatt ut i Real Madrid-troppen: - Et nytt bevis på at han står langt framme i køen

I Real Madrids kamptropp til cupkamp mot Sevilla.

PÅ TRENING: Cristiano Ronaldo og Martin Ødegaard trente sammen før Real Madrids kamp mot Sevilla i morgen. Bare Ødegaard er med i kamptroppen. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN
PÅ TRENING: Cristiano Ronaldo og Martin Ødegaard trente sammen før Real Madrids kamp mot Sevilla i morgen. Bare Ødegaard er med i kamptroppen. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Martin Ødegaard (18) er med i Real Madrid-troppen som møter Sevilla i den spanske cupen i morgen kveld. Lagene møtes til åttedelsfinale på Santiago Bernabeu og det spilles to oppgjør.

Ødegaard var med på dagens trening for Real Madrids A-lag før cupkampen og totalt 21 spillere deltok på økta som ble innledet med enkle pasningsøvelser og såkalt «firkant».

Der var Ødegaard i samme firkant som blant annet Cristiano Ronaldo og Karim Benzema. De første 15 minuttene var tilgjengelig for pressen og ble vist av Real Madrid-TV.

Ødegaard er blitt koblet bort fra Real Madrid på lån i januar, men nordmannen var ikke noe tema hos Real Madrid-sjefen i dag.

- Vi er godt forberedt til kamp. Vi har jobbet hardt og er spent før et nytt år. Vi går ut for å vinne kampen, sier manager Zinedine Zidane på en pressekonferanse klokka 13.

Dette var Real Madrid-managerens første pressekonferanse i år.

- Hvordan var 2016 for deg? spør en spansk reporter.

- Akkurat som for deg, he-he. Vi har jobbet bra og det var et bra år. Det er fortsatt mye å jobbe med. Jeg er fornøyd med spillerne og laget, sier Zidane, som ledet laget til Champions League-tittelen i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer