MED I CHAMPIONS LEAGUE-TROPPEN:  For tiden landslagsaktuelle Martin Ødegaard er registrert for Champions League-spill av Real Madrid. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
MED I CHAMPIONS LEAGUE-TROPPEN: For tiden landslagsaktuelle Martin Ødegaard er registrert for Champions League-spill av Real Madrid. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Martin Ødegaard tatt ut i Reals Champions League-tropp

Med nummer 27.

(Dagbladet): Martin Ødegaard er med i Real Madrids Champions League-tropp.

Hovedstadsklubben var den siste av de spanske klubbene til å offentliggjøre sine spillere. Nå er troppen derimot klar, og der står landslagsaktuelle Martin Ødegaard oppført.

Nordmannen skal spille med nummer 27 i årets turnering. Totalt er det 27 Madrid-spillere som er registrert (to på B-lista), kommer det fram av UEFAs liste.

Fire spillere fra Castilla fikk plass på Real Madrids A-liste.

Real Madrid skal møte Malmö, Paris Saint-Germain og Sjakthar Donetsk i gruppespillet.

De Gea med David de Gea er med i Manchester Uniteds tropp til høstens gruppespill i Champions League.

Spanjolen har vært midtpunkt for de siste dagers store snakkis på overgangsfronten i Fotball-Europa. Tirsdag tydet alt på De Gea ville bli solgt til spanske Real Madrid, men i tolvte time gikk handelen i vasken på grunn av papirrot.

I kjølvannet av fadesen har Real Madrid og Manchester United gitt motparten skylden for at De Gea fortsatt er Manchester United-spiller.

Et av spenningsmomentene har samtidig vært i hvilken grad den spanske landslagsmålvakten er motivert til å spille for sin engelske arbeidsgiver etter tirsdagens skuffende retrett.

Onsdag melder Sky Sports at De Gea er med i United mesterligatropp Det er ikke landsmannen Víctor Valdés.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram