Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martin på Ullevål sykehus

Fødsel framfor trening.

HOSLE (Dagbladet.no): Ventetida kan være over for Martin Andresen.

Grytidlig i dag hastet landslagskapteinen avgårde til Ullevål universitetssykehus. Det betyr at samboer Kristin føder når som helst.

Dermed stilte ikke kapteinen på Norges trening på Hoslebanen.

- Som dere ser er ikke Martin her, det betyr at noe er på gang, sier landslagslege Thor Einar Andersen til Dagbladet.no.

Allerede da Norge møtte Italia lørdag var terminen passert. Stabæk-spilleren har hele tida vært innstilt på å droppe landskamper for barsel.

Kanskje ankommer babyen før matchen mot Hviterussland i morgen kveld. Og kanskje spiller Andresen.

- Martin vil gi en uttalelse seinere, men ber om at dere respekterer privatlivet hans nå, sier lege Andersen.

Det er uklart om Andresen stiller til kamp i morgen.

- Vi får vente og se. Det er veldig mye opp til Martin selv. Han er nok veldig sugen på å revansjere seg, sier Åge Hareide til Dagbladet.no.

<B>PÅ SYKEHUSET:</B> Martin Andresen, her mot Italia, blir pappa innen kort tid.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling