Martin Samuelsen roses opp i skyene: - Det er utrolig

18-åringen får skryt av tidligere lagkamerat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Martin Samuelsen (18) har hatt stor suksess etter sitt utlån fra West Ham til Peterborough (tredje nivå i England) denne sesongen.

Med etterlengtet spilletid har han fått vise seg fram, og det har ført til mye skryt på balløya.

Jack Collison la opp som 27-åring i Peterborough denne sesongen. Han har tidligere spilt for blant andre West Ham. Ny føyer han seg inn i rekka av folk som skryter av nordmannen.

Det er i supportermagasinet Blowing Bubbles at Samuelsen blir rost opp i skyene av engelskmannen. Det var Aftenposten som først omtalte saken her hjemme.

- Jeg kan huske at Peterborough spilte mot West Ham i oppkjøringen, og Martin var fantastisk den dagen. Helt siden den gangen har flere personer holdt et øye med ham, og så fikk vi høre at han skulle lånes ut. Jeg kan huske at han kom på trening og vi fikk se hvor god han var. Balansen hans, ballbehandlingen hans, måten han passerer folk på, det er utrolig, sier Collins om 18-åringen.

Herjet Martin Samuelsen herjet og fikk sitt store gjennombrudd mot West Bromwich i FA-cupen, til tross for at han misbrukte et av Peterboroughs skudd i straffesparkkonkurransen som endte med tap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer