Martin Samuelsen roses opp i skyene: - Det er utrolig

18-åringen får skryt av tidligere lagkamerat.

(Dagbladet): Martin Samuelsen (18) har hatt stor suksess etter sitt utlån fra West Ham til Peterborough (tredje nivå i England) denne sesongen.

Med etterlengtet spilletid har han fått vise seg fram, og det har ført til mye skryt på balløya.

Jack Collison la opp som 27-åring i Peterborough denne sesongen. Han har tidligere spilt for blant andre West Ham. Ny føyer han seg inn i rekka av folk som skryter av nordmannen.

Det er i supportermagasinet Blowing Bubbles at Samuelsen blir rost opp i skyene av engelskmannen. Det var Aftenposten som først omtalte saken her hjemme.

- Jeg kan huske at Peterborough spilte mot West Ham i oppkjøringen, og Martin var fantastisk den dagen. Helt siden den gangen har flere personer holdt et øye med ham, og så fikk vi høre at han skulle lånes ut. Jeg kan huske at han kom på trening og vi fikk se hvor god han var. Balansen hans, ballbehandlingen hans, måten han passerer folk på, det er utrolig, sier Collins om 18-åringen.

Herjet Martin Samuelsen herjet og fikk sitt store gjennombrudd mot West Bromwich i FA-cupen, til tross for at han misbrukte et av Peterboroughs skudd i straffesparkkonkurransen som endte med tap.

- I FA-cupkampen mot West Bromwich viste han resten av verden at han hadde ankommet. For en forestilling det var, men viktigere var det at han leverte på øverste hylle mot Premier League-motstand, sier Collins.

27-åringen tror Samuelsen kan etablere seg på toppnivå i England.

- Jeg ser ikke noen grunn til at han ikke skal klare det. Han er 18 år gammel. For en spiller i hans alder å spille som han gjorde mot West Bromwich. Jeg tror han har en stor framtid foran seg, mener Collins, som også berømmer nordmannens holdninger.

Vil spille i PL Etter sesongen returnerer Samuelsen til West Ham.

- Jeg håper å spille i Premier League neste sesong, sa Samuelsen til Dagbladet i februar.

- Hvis jeg fortsetter utviklingen og bare stabiliserer meg på det nivået, så er det fullt mulig, la han til.

Les også: Martin Samuelsen ydmyket Liverpool-stjerne: - Han var rasende og ville knuse meg.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram