Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martin var ikke nervøs før trenerdebuten

- Har følt stort ansvar overalt hvor jeg har vært.

• Direkte fra kl. 18.00: Fem kamper i Tippeligaen

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Det finnes de som naturlig blir ledertyper i alle grupper de blir en del av. Som føler ansvaret for helheten og ikke frykter det.

Martin Andresen ser ut til å være et godt eksempel.

Da Brann sikret seg sitt etterlengtede seriegull i fjor var det med Andresen som hærfører og ubestridt leder på det grønne gresset. I går ledet han et imponerende godt Vålerenga-lag til tre poeng og tabelltopp i sin debut som spillende manager.

Og han bedyrer at han ikke var spesielt nervøs.

- Jeg føler et veldig ansvar hele veien og slik har det vært overalt. Jeg tenker ikke over at det føles annerledes som trener enn som spiller, sier Andresen til Dagbladet.no.

Middelmådige vinter-resultater og enorme arbeidsoppgaver har gjort at mange har satt et stort spørsmålstegn rundt seriemesteren fra 2003 før sesongstart. Kristofer Hæstad uttalte at han var usikker på Vålerenga-formen.

- Jeg var veldig trygg før vi gikk til kampstart mot Aalesund, for spillerne har sett pigge ut i det siste. Vi hadde også en god treningsuke før kampen, sier Andresen.

BESTÅTT: Martin Andresen skaffet seg arbeidsro etter seier i serieåpninga. Selv hevder han at følte seg veldig trygg foran kampen mot AaFK. Foto: EIRIK H. URKE/DAGBLADET
BESTÅTT: Martin Andresen skaffet seg arbeidsro etter seier i serieåpninga. Selv hevder han at følte seg veldig trygg foran kampen mot AaFK. Foto: EIRIK H. URKE/DAGBLADET Vis mer

Den spillende manageren som åpner karrieren med å toppe tabellen i ett døgn.

Dagens Tippeliga-kamper følger du direkte her!

image: Martin var ikke nervøs før trenerdebuten
<B>AVGJØRELSEN:</B> Morten Berre vendte 180 grader og sendte ei lompe inn i det lengste hjørnet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media