Martin ville ha Eggen-hjelp

Raymond Johansen bekrefter.

VILLE HENTE EGGEN TIL VIF: Martin Andresen fikk AP-sekretær Raymond Johansen til å ringe RBK-nestor Nils Arne Eggen. Foto:  Stian Lysberg Solum / SCANPIX
VILLE HENTE EGGEN TIL VIF: Martin Andresen fikk AP-sekretær Raymond Johansen til å ringe RBK-nestor Nils Arne Eggen. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

||| VALLE HOVIN (Dagbladet.no): Vålerenga ønsker seg Nils Arne Eggen inn i Martin Andresens trenerteam. Men 67-åringen sa nei da han fikk en telefon fra Raymond Johansen, AP-partisekretær og Vålerenga Elite-leder.

- Nei, jeg har ingen slike planer. Vi får heller komme tilbake til det, sa Eggen til Dagsavisen.

Tett kontakt
I formiddag bekrefter Raymond Johansen henvendelsen til den tidligere Rosenborg-treneren, som kom i stand fordi spillende trener Martin Andresen ønsket seg trønderen til VIFs trenerstab.

- Jeg har snakket med Nils Arne. Dette ble til på initiativ fra Martin, etter en samtale vi hadde. På bakgrunn av det ringte jeg Nils Arne Eggen, sier Johansen til Dagbladet.

Ifølge Johansen prater han og Andresen ofte om hva som kan gjøre Vålerenga bedre.

- Jeg har hele tida hatt tett kontakt med Martin, og vi diskuterer ofte hvilke nye impulser som kan forbedre det sportsliga apparatet. Vi ser etter erfaring og kompetanse, det gjelder i fotballen som alle andre steder, sier Johansen.

- Eggen har ikke tid nå, kan det bli aktuelt igjen seinere?

- Vi har ikke diskutert det siden. Men det er alltid fornuftig å se etter personer med kompentanse på kulturbygging og stor erfaring rundt treningsarbeid.

Opptatt
Johansen forteller at samtalen med Eggen bare var en løs prat, og at det aldri ble snakk om hvilken rolle han skulle fått i Vålerenga.

- Det var en henvendelse på hvordan Eggens situasjonen er. Det viste seg at han er opptatt for øyeblikket, sier Johansen.

Manager Martin Andresen har allerede fem trenere i VIF. Tor Ole Skullerud  er hovedtrener, han støttes av Gjermund Østby (keepertrener), Andrea Loberto (toppspillerutvikler), Kaz Sokolowski (spillerutvikler) og Johan Kaggestad (fysisk og mental trener).

HAR IKKE TID: Nils Arne Eggen er for tida knyttet til RBK-juniorene og avslo da VIF lurte på om han ville hjelpe Oslo-laget. 
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
HAR IKKE TID: Nils Arne Eggen er for tida knyttet til RBK-juniorene og avslo da VIF lurte på om han ville hjelpe Oslo-laget. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
NYVALGT AP-LEDER: Raymond Johansen ble valgt til ny partisekretær under Arbeiderpartiets landsmøte i Folkets Hus i april. Foto: Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
NYVALGT AP-LEDER: Raymond Johansen ble valgt til ny partisekretær under Arbeiderpartiets landsmøte i Folkets Hus i april. Foto: Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Vis mer