- Martin ville så veldig gjerne ha meg

Derfor vraket Strand resten og gikk til Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet.no): Klokka 12 i dag presenterte Vålerenga sin første nye spiller etter at Martin Andresen ble klubbens spillende manager:

Tromsøs Lars Iver Strand melder overgang til osloklubben, og finnmarkingen har skrevet under på en fireårskontrakt.

- Martin var veldig klar på at han ville ha meg, og det var så klart smigrende. Jeg ønsker å vinne titler og Vålerenga er en toppklubb i Norge. Samlet ble dette derfor det beste valget for meg, sier Lars Iver Strand til Dagbladet.no.Spillende manager Martin Andresen beskriver Strand om en «sjelden type».

- Han er ung og har fremtida foran seg, men samtidig er han rutinert med mange år på baken. Det er en sjelden kombinasjon, sier Andresen til Dagbladet.no.- Enkelt å velge VIF

24-åringen har lenge vært regnet som en av Tippeligaens heiteste salgsvarer, og han har vært ønsket av blant andre cupvinner Lillestrøm og serietreer Viking.

- Mange har vært interessert, men etter at Vålerenga kom på banen, var det egentlig bare ett aktuelt valg, sier spilleren sjøl.- Dette er en klubb med sjel og med en sterk historie. Det er her jeg nå vil utvikle meg som spiller videre, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer