Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tour de Ski 2017

Martine Ek Hagen reiser hjem fra Tour de Ski før det begynner

Syk i natt. 

STARTER IKKE LIKEVEL: Martine Ek Hagen er blitt syk i natt og reiser hjem fra Tour de Ski før det begynner.  Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
STARTER IKKE LIKEVEL: Martine Ek Hagen er blitt syk i natt og reiser hjem fra Tour de Ski før det begynner.  Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VAL MÜSTAIR (Dagbladet): Martine Ek Hagen ble vraket fra kvinnelandslaget før denne sesongen, men fikk plass i Tour de Ski da Kari Øyre Slind trakk seg fra laget tirsdag denne uka.

- Flere av de på en opprinnelige reservelista er syke, og det ble til slutt besluttet at Martine Ek Hagen får den siste plassen på laget, sa landslagssjef Vidar Løfshus da uttaket av Ek Hagen ble gjort.

Rekruttlandslagsløperen så fram til å få sjansen til å vise seg fram i landslagsdrakt igjen, men dette ser ikke ut til å være Ek Hagens år.

Ifølge en pressemelding fra langrennslandslaget er Ek Hagen blitt syk i løpet av natten, og stiller dermed ikke til start når sprinten åpner Tour de Ski i Cologna-hjembygda Val Müstair.

- Martine reiser tilbake til Norge i dag, skriver skiforbundet i dagens pressemelding.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!