MÅ HA POENG: Roberto Martinez er fire poeng bak Arsenal med to kamper igjen. Det betyr at kun seier er godt nok mot Manchester City lørdag om håpet om Champions League-kvalik skal leve til en dag tilFoto: REUTERS/Darren Staples/ NTB Scanpix
MÅ HA POENG: Roberto Martinez er fire poeng bak Arsenal med to kamper igjen. Det betyr at kun seier er godt nok mot Manchester City lørdag om håpet om Champions League-kvalik skal leve til en dag tilFoto: REUTERS/Darren Staples/ NTB ScanpixVis mer

Martinez beroliger Liverpool-fansen

- Vi går for seier mot City.

(Dagbladet): Lørdag skrives neste kapittel i den ekstremt spennende serieinnspurten i Premier League, og i den spiller Everton en avgjørende rolle.

De blå fra Liverpool tar imot tittelfavoritt Manchester City på Goodison, og den røde naboklubben krysser alt de har for at Everton klarer å snyte City for avgjørende poeng.

På dagens pressekonferanse kunne imidlertid Everton-manager Roberto Martinez helle iskaldt vann i årene på dem som tror Everton kommer til å gi noen noe som helst gratis i innspurten. Everton kjemper som kjent en knallhard kamp mot Arsenal om den fjerde og siste plassen på tabellen, en plass som gir kvalifisering til Champions League neste sesong, og tenker bare på seg selv.

Selv om interessene med byrival Liverpool så klart er sammenfallende.

- Det er verdifulle poeng for oss, så vi har ikke råd til ikke å gi alt vi har for å samle så mange poeng som vi klarer. Men å hjelpe andre lag er ikke måten vi jobber på, sa Martinez ifølge Sky Sports.

Ordene er selvfølgelig en trøst for dem som tror at Liverpools byrivaler kunne være i stand til å sabotere for naboene ved å legge seg mot City lørdag.

- Jeg tror ikke det er noen tvil om vår integritet som fotballklubb. Laget vårt går for å vinne hver eneste kamp, og vi går inn i lørdagens kamp og konsentrerer oss om oss selv.