Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martinez med desperat brannslukking etter Fergie-kritikk

Nekter for alt.

PÅ ROTUR: Wigan-manager Roberto Martinez kjemper nå hardt for å bevise at han aldri kom med de kritiske uttalelsene om Alex Ferguson og andre managerkolleger, som ble gjengitt i spansk presse denne uka.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
PÅ ROTUR: Wigan-manager Roberto Martinez kjemper nå hardt for å bevise at han aldri kom med de kritiske uttalelsene om Alex Ferguson og andre managerkolleger, som ble gjengitt i spansk presse denne uka.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer

||| (Dagbladet.no): Det vakte oppsikt da Wigan-manager Roberto Martinez tilsynelatende gikk til knallhardt angrep på kollega Alex Ferguson og hans «våpendragere» Sam Allardyce og Steve Bruce.

Martinez ble sitert i spansk presse på at han mente United-manageren har for stor makt i engelsk fotball, og at han står i spissen for en gjeng som rotter seg sammen, blant annet mot Liverpool-manager Rafa Benitez.

Men i går avviste Martinez kategorisk at han i det hele tatt har gitt uttalelsene om Ferguson. Og nå gjør han alt for å bevise at han aldri har sagt noe av det som ble referert i spanske aviser.

- Jeg er 36 år, jeg har 10 kamper i Premier League, jeg har aldri vært i denne situasjonen før, sier Martinez, ifølge Guardian.

- Jeg har snakket med Sir Alex og Steve Bruce og Sam Allardyce, men også Rafa Benitez, for jeg føler dette er like respektløst overfor ham. Jeg synes ikke han trenger noens hjelp til å forsvare seg, sier han

Nå har Wigan-sjefen bedt managerforeningen om hjelp.

- De har rådene og ekspertisen. Vi skal prøve å komme til bunns i dette, og finne den beste måten å behandle saken, sier han.

- Heldigvis har jeg snakket med britisk media i 14 år, alle kjenner meg, og jeg har ingen problemer med å snakke om ting som handler om meg og klubben. Men vi må være klar over at spansk presse er annerledes. Folk som kjenner meg vet at jeg ikke er en respektløs person. Jeg føler ikke jeg har noen rett til å diskutere dette, eller at jeg har gjort noe i Premier League som gir meg rett til å snakke om andre klubber, sier Martinez.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media