Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martinez vil ikke til Aston Villa

Blir i Wigan etter samtaler med styreformannen sin.

SIKKERT FORNØYD: Wigan-styreformann Dave Whelan kan glede seg over at Roberto Martinez fortsetter som manager i klubben.Foto: SCANPIX/AFP/IAN KINGTON
SIKKERT FORNØYD: Wigan-styreformann Dave Whelan kan glede seg over at Roberto Martinez fortsetter som manager i klubben.Foto: SCANPIX/AFP/IAN KINGTON Vis mer

(Dagbladet): Wigan ga Aston Villa tillatelse til å snakke med manager Roberto Martinez om den ledige jobben på Villa Park, men det kan virke som om styreformann Dave Whelans tungt ladete ros av spanjolen virket til sin hensikt.

Martinez har nemlig informert Aston Villa om at han blir der han er, melder Birmingham-klubben på sine hjemmesider.

- Robertos kvaliteter som en ung og lovende manager satte ham høyt på lista vår over potensielle nye managere. Med bare ett år igjen av kontrakten hans med Wigan, kontaktet vi ham offisielt gjennom de rette kanalene, selv om vi visste han hadde forpliktet seg til å signere en ny avtale med dem, heter det i uttalelsen.

- Roberto møtte så styreformannen tidligere denne uka, og han har bestemt seg for å holde sitt ord i Wigan. Derfor har vi ikke møtt ham, og har ikke fått muligheten til å diskutere den ledige managerstillingen med ham, fortsetter Villa.

Dave Whelan var svært tydelig på at han ønsket å beholde Martinez da han lot Birmingham-klubben ta kontakt.

- Jeg har aldri sviktet ham på noen måte, og han har aldri sviktet meg. Jeg vet at man aldri skal si aldri i fotball, men jeg blir veldig overrasket om Martinez blir Aston Villas nye manager, sa Whelan.

Det slipper han å bli denne gangen, for like etter uttalelsen fra Aston Villa kom beskjeden fra Wigan:

Roberto Martinez har skrevet ny kontrakt.

- De siste to årene har styreformannen vært veldig støttende og lojal overfor meg, og nå er det min tur til å gjengjelde dette. Jeg er fortsatt ikke ferdig med jobben i Wigan, det er fortsatt mye å gjøre. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta, men jeg har alltid følt at jeg bare kan dra herfra hvis klubben er klar for en ny manager, sier spanjolen, ifølge hjemmesidene.